Передплата 2024 «Добрий господар»

"Перемкнуло": у Києві підліток зарізав своїх батьків та малолітнього брата

  • 27.04.2021, 15:15
  • 857

Підліток, якого затримали за підозрою у вбивстві батьків та брата, зізнався у скоєному та пояснив свій вчинок "неприязними відносинами"

Про це розповів поінформований співрозмовник УП в правоохоронних органах.

За словами джерела, неповнолітній повністю зізнався у вчиненні зухвалого вбивства своїх батьків та молодшого брата.

Свої дії він пояснив «неприязними відносинами, що склалися в родині під час їх постійних сварок та особистим негативним ставленням до рідних».

Також підліток стверджує, що його нібито «перемкнуло» і він не знав, що робити далі, а молодшому брату давав «останній шанс», однак той «не виправився».

Правоохоронці вилучили в затриманого ніж у вигляді «метелика». Під час поверхневого огляду на долонях підлітка виявили різані пошкодження, характерні при нанесенні ударів гострим предметом.

Читайте також: На Івано-Франківщині підліток закатував свого дідуся та ледь не вбив бабусю

Раніше до столичної поліції звернулась місцева жителька із повідомленням про те, що близько трьох днів не виходить на зв’язок її син, який разом із дружиною та дітьми проживає у квартирі на вулиці Ревуцького.

Правоохоронці, потрапивши до квартири, виявили тіла власників помешкання та їх малолітнього сина зі слідами насильницької смерті.

Поліцейські встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний 16-річний старший син потерпілих: він завдав власним батькам та 8-річному брату численних ножових поранень, від яких вони загинули на місці події.

Схожі новини