Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Дебальцеве-2 чи Мінськ-3»: депутатка Безугла знову оскандалилася у мережі

  • 24.10.2023, 10:40
  • 977

Депутатка від «Слуги народу», заступниця голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла опублікувала дивне опитування. Вона поцікавилася в українців, чи бажають вони народним депутатам смерті, а потім висловилась, що буде, якщо в Авдіївку відправити депутатів «ЄС»

Марʼяна Безугла. Фото із мережі
Марʼяна Безугла. Фото із мережі

«Дійсно, якщо роту нардепів „Європейської Солідарності“ відправити в Авдіївку, то ми отримаємо Дебальцеве-2 чи Мінськ-3?», — пише народна депутатка Безугла в соціальній мережі.

На допис відреагувала нардепка від «Європейської Солідарності» Ірина Геращенко.

«Я не збиралася реагувати на безумні «опитування» пані Безуглої, яка свідомо провокує і розколює, якби не цей її останній пост.

Написаний в момент, коли «Європейська Солідарність» оплакує нашого друга, зовсім дитину, Мирослава Ляшка. Вчора він загинув під Вугледаром. Його юна дружина чекає дитя…

Минулого тижня ми поховали нашого Сергія Іконнікова, ми бігли з прощання з ним з Майдану, в Раду, на голосування за церковний закон.

Я починаю плакати, як згадую Сергія і Мирона. Ми плачемо, слухаючи пісні Гліба Бабича і згадуючи наших друзів, з багатьма нашими регіональними лідерами ми познайомилися на Майдані.

Депутат облради від слуг, партії Марʼяни, і досі на вибачилися перед родиною загиблого Олега Барни.

Немає регіону, де б не було могил наших загиблих колег. Відвідуючи Харків чи Львів, Черкащину чи Запоріжжя, Франківщину чи Дніпро, ми йдемо не в партійні офіси, а на цвинтар — вклонитися памʼяті Тараса, Сергія, Олега, Олександра, наших друзів.

У нашому партійному офісі - портрети в чорних рамках. Наша Небесна Сотня. Наша Найкраща Рота. 70 партійців, активістів, депутатів різних рівнів «ЄС» загинули на фронті. 70. Це страшна цифра. Це наші дуже близькі друзі і побратими. Це наші регіональні лідери, це наша молодіжка. І ми нікому не дозволимо топтатися по їхній памʼяті.

Сотні наших партійців поранені. Більше 2500 наших партійців воюють на фронті, на найгарячіших напрямках. Майже бригада. І в окопах вони не ділять своїх побратимів за партійними прапорами, там всі за Україну. В цей час як в тилу правляча партія глумитися над памʼяттю наших загиблих.

Фракція «ЄС» публічно звертається до керівництва парламенту, регламентного комітету і голову партії СН Шуляк з вимогою негайно вибачитися перед памʼяттю наших загиблих. Мені соромно за Київ, який обрав Безуглу депутаткою.

Дуже боляче, що така ницість може бути в парламенті.

Я приношу вибачення родинам всім наших загиблих і обіцяю захистити їх памʼять від неадекватів з правлячої партії…

Направили звернення на керівництво ВР з вимогою відкликати Безуглу з комітету нацбезпеки", — написала Геращенко.

Схожі новини