Передплата 2024 «Добра кухня»

Лаваш з сиром та помідорами

Рецепт

2 тонкі лаваші, 150 г твердого сиру, 1 помідор, 3 зубчики часнику, 3 ст. ложки майонезу, зелень.

Сир годиться як звичайний, так і білий розсольний типу сулугуні.

Сир та помідор нарізати пластинка­ми. Зелень помити, обсушити та подріб­нити. Часник нарізати пластинками або дрібно посікти.

Розрізати лаваш на квадратики. Ви­класти на кожен шматочок лаваша по пластинці сиру, часник, зелень і трохи майонезу, а потім помідор. Згорнути ла­ваш конвертиком і обсмажувати на ман­галі з кожного боку до зарум’янювання.

Схожі новини