Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Тернополі запровадять особливий режим

  • 19.06.2021, 17:30
  • 11.3K

Упродовж 23-24 червня 2021 року у декількох локаціях Тернополя та околицях обласного центру регіональна координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Тернопільській області матиме планові тактико-спеціальні навчання

Подробиці розповідає Еспресо.TV.

«Дводенні контрдиверсійні тренування відбуватимуться на базі низки об’єктів можливих терористичних посягань в умовах наближених до реальних. Метою проведення таких заходів є відпрацювання алгоритму протидії диверсійно-терористичним загрозам, перевірка рівня захищеності потенційно уразливих об’єктів, а також відпрацювання практичних навиків з виявлення та знешкодження диверсантів», — зазначено у пресрелізі управління С Б України на Тернопільщині.

У відомстві попереджають, що під час відпрацювання навчальних завдань в окремих районах можливе «тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо».

Управління СБУ в Тернопільській області просить місцевих мешканців із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги.

«Усі дії відбуватимуться в межах чинного законодавства з неухильним дотриманням прав і свобод громадян», — наголошують правоохоронці.

Читайте також: СБУ перевірятиме мешканців Львівщини

Схожі новини