Передплата 2024 «Добрий господар»

Віщують зірки: гороскоп на березень

  • 01.03.2021, 16:00
  • 807

Гороскоп для всіх знаків зодіаку

ОВЕН. Особиста і профе­сійна сфера будуть схожі на «американські гірки». То все чудово і перспективно, то справи різко підуть на спад. Ймо­вірні підступи конкурентів і недо­брозичливців, що теж вплине на настрій. Краще подалі тримати­ся від інтриг та авантюр. До ро­боти поставтеся відповідально.

ТЕЛЕЦЬ. Частіше спілкуйтеся з новими людьми і веселіться у компанії друзів. Не вдавайте із себе загадкову натуру. Є ймовір­ність зустріти «другу половинку». Сімейним доведеться доклас­ти чимало зусиль, щоб зберег­ти шлюб і гармонійні стосунки.

БЛИЗНЮКИ. Усе за­думане здійсниться без втрат. Ви — справжній авантюрист і кар’єрист! Саме це справить враження на впливових осіб. Очікуються вигідні угоди і нові проєкти. Є шанс зустріти од­ночасно кохану людину і ділового партнера.

РАК. Доведеться ак­центувати увагу на осо­бистих справах і на сто­сунках з людьми. Не йдіть по головах, якщо хочете зробити кар’єру. Матеріальна ситуація сприятлива, проблеми можна вирішити. Ймовірна співпраця із західними фірмами. Любов­на сфера нічим не захмарить­ся, союз міцний і яскравий.

ЛЕВ. Нові таланти допо­можуть вирватися вперед і стати тим, ким ви мріяли. Ви будете активними та діяльни­ми. Заняття спортом додадуть сил та енергії. Але хочеться чогось не­ймовірного… Уважно поставтеся до коханої людини. У стосунках су­цільна плутанина і конфлікти.

ДІВА. Вам може зава­дити імпульсивність і необдуманість власних вчинків. Якщо не навчитеся керу­вати емоціями, то обростете кон­фліктами. Зараз важливі чесність і почуття такту з оточуючими. Краще реально дивитися на все, що відбувається. Зробіть «чист­ку» в близькому колі.

ТЕРЕЗИ. Робота і здоров’я виходять на пер­ший план. Ви легко нала­годжуватимете контакти. У кінці березня весь ваш запал буде спрямований на партнера. При­діліть увагу коханій людині. Для самотніх друга половина місяця сприятлива для знайомства.

СКОРПІОН. Дуже роман­тичний і сентиментальний місяць. Це час любити, творити. Ви будете романтични­ми, харизматичними, чуттєвими. У кінці місяця енергія переміс­титься на роботу та ви тішитиме­те свою другу половину.

СТРІЛЕЦЬ. Весь місяць ви присвячуватимете себе сім’ї. Усі розмови в другій половині місяця — про сімейні справи. Можливі якісь не­порозуміння, розбіжності. Парт­нер теж зажадає уваги. У третій декаді ви станете більш актив­ними у самовираженні. Але не варто діяти нахрапом у будь-якій ситуації.

КОЗЕРІГ. Інтелектуальні здібності на висоті. Але намагайтеся не поспі­шати. Багато переміщень, спіл­кування, у тому числі з братами і сестрами. Вирішуйте повсяк­денні завдання без фанатизму. У третій декаді пристрасні емо­ції, не властиві вам, трохи об­тяжуватимуть. Найімовірніше, вони будуть спрямовані на сім’ю.

ВОДОЛІЙ. Ви акцен­туватимете увагу на грошах і способах їх за­робітку. Можливі зміна роботи, підвищення, додатковий за­робіток. У третю декаду ваші товариськість, переміщення збільшаться. Гарний час для спіл­кування з друзями, для необтя­жених романтичних взаємин.

РИБИ. Оточуючі диви­тимуться вам услід, за­хоплюватимуться вашим умінням подати себе. У сімей­ному житті можливі конфлікти, необхідно зберігати холодно­кровність. До середини місяця ви занурені в самоаналіз, готуєте ґрунт для свого тріумфального виходу. В кінці місяця можливі фі­нансові надходження.

Схожі новини