Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 22 по 28 квітня 2024 року

  • 22.04.2024, 07:00
  • 1 311

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Цього тижня у вас з’явиться підробіток — не же­ніться за грошима, ретельно все обміркуйте. На любовному фрон­ті все складатиметься чудово. Справи сімейні теж ідуть непога­но, адже побутові проблеми відійшли на задній план. Родичі стали добрими, лагідними і слухняними.

ТЕЛЕЦЬ

Не чекайте з моря погоди, а швидше втілюйте плани в життя. Керівник боїться, що вте­чете до конкурентів, і намагаєть­ся вас задобрити. Скористайтеся прихильністю шефа і випросіть у нього зайвий вихідний — домочад­ці втішаться. Ваша половинка теж задоволена і щаслива — відклю­чайте телефон, і насолоджуйтеся родинним затишком.

БЛИЗНЮКИ

У професійній сфері цього тижня можливі зміни — на­чальник мріє про кадрові переста­новки. Не бійтеся нічого: якщо вже й посунуть, то тільки на сходинку вище. На неодружених Близнюків чекають нові романтичні знайом­ства. В одружених — тиша, спокій і гармонія у стосунках.

РАК

Цей тиждень подарує сюрпризи у фінансовій сфері - олігархом вам наразі за­скоро бути, але кілька серйозних покупок зможете собі дозволити. На роботі на вас чекає премія або підвищення зарплати. У сфері лю­бовних стосунків прислухайтеся до своєї інтуїції.

ЛЕВ

Вміння знаходити компро­міс цього тижня вам ста­не у пригоді. Поступайтеся, але міру знайте. Діліться планами, ре­кламуйте свої здібності. І вже цьо­го тижня знайдете кілька вигідних контактів. Приділяйте більше ува­ги своїй половинці і домочадцям. З тими, що посварилися, треба помиритися.

ДІВА

У фінансовій ситуації хо­лодно і незатишно — ймо­вірні і авантюри, і ризиковані угоди. Але від витрат бажано утри­матися. Якщо зумієте на вихідні організувати виїзд у гори або до родичів за межі міста, скандалів уникнете.

ТЕРЕЗИ

Фінансова сфера цього тижня порадує приємними змінами — чекайте вигідних підро­бітків. Але від сумнівних угод бажа­но утриматися, і частіше прислу­хатися до своєї інтуїції. Домочадці мріють про шопінг, тож після вихід­них вирушайте за покупками.

СКОРПІОН

Цього тижня на вас чекає багато цікавих угод — будь­те напоготові, і прислухайтеся до розмов у колективі, щоб не про­пустити цінної інформації. Цьо­го тижня бажано не відмовлятися від відряджень — у поїздках на вас чекає маса знайомств. На любов­ному небосхилі лише одна хмара, але вона досить сердита — обра­нець (обраниця) перетвориться на ревнивця Мавра.

СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня Стрільці ста­нуть любимчиками Фортуни. По­діліться секретами успіху з ко­легами, заспокойте свого боса — бідний шеф боїться, що ви пре­тендуєте на його місце. У прийнят­ті важливих рішень уникайте по­спіху. Любовна сфера сповнена сюрпризів. Друзі запланували по­сиденьки, тож не відмовляйтеся.

КОЗЕРІГ

Ваші доходи можуть зрос­ти, але намагайтеся не розкидатися грошима направо і наліво. Справи на службі склада­тимуться непогано, а стосунки з колегами стануть майже ідеальни­ми, але від фамільярного спілку­вання бажано утриматися. На лю­бовному небосхилі сонячно.

ВОДОЛІЙ

Цей тиждень багатий на по­дорожі - працювати під час відряджень доведеться багато, але й винагорода буде непоганою. До того ж у поїздках зав’яжете ко­рисні контакти. Теплі стосунки з діловими партнерами теж не ви­ключаються, але намагайтеся об­межитися дружбою. Вихідні бажа­но провести у колі родини.

РИБИ

Цього тижня на вас чека­ють приємні зміни у профе­сійній сфері - від ваших талантів у захопленні навіть бос. Колектив­на праця під вашим керівництвом дасть непогані результати. У спра­вах любовних на вас чекає успіх, а одруженим Рибам вихідні бажано провести зі сім'єю.

Схожі новини