Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 25 по 31 березня 2024 року

  • 25.03.2024, 07:00
  • 1 386

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Період останнього тижня березня буде насиченим і цікавим: ваш погляд на якісь ситуа­ції, ваша життєва філософія можуть серйозно змінитися. У вашому ото­ченні з’являться люди, професій­ний шлях яких стане для вас орієн­тиром.

ТЕЛЕЦЬ

На початку останнього тижня березня зазирніть на сайти з пошуку роботи — знайде­те цікавий варіант. Може, навіть і не на постійну зайнятість, але підро­біток буде солідний. Це саме та ді­яльність, яка розкриє ваш потенці­ал сповна.

БЛИЗНЮКИ

Наприкінці місяця сприят­ливий час для обміну досві­дом. Якщо поруч працюють хоро­ші фахівці, не соромтеся ставити їм питання. Запишіться на курси під­вищення кваліфікації і не відмов­ляйтеся від відвідування семінарів та майстер-класів.

РАК

В останні дні березня вам, ймовірно, доведеться при­йняти серйозне рішення, яке ви­значить ваші трудові плани на найближчий час. Міркуйте розсуд­ливо, не довіряйте інтуїції, не слу­хайте нічиїх порад. Цей вибір ви повинні зробити усвідомлено і са­мостійно.

ЛЕВ

Останній тиждень міся­ця доведеться присвятити звичній рутинній роботі. Для осіб, діяльність яких базується на надан­ні послуг, настає золотий час: на­плив клієнтів збільшиться.

ДІВА

Найважливіша для вас по­дія місяця відбудеться 28 березня. Це чудовий період — ваші зусилля за попередні роки бу­дуть нарешті гідно оцінені, а нові проєкти покажуть феноменальні результати.

ТЕРЕЗИ

Терезам, які беруть участь у правових відносинах, вар­то проявити особливу увагу до де­талей. Всебічно вивчайте питання, будьте допитливими, читайте дріб­ний шрифт перед тим, як щось під­писати. 28 березня настає важли­вий етап у вашому житті. Всесвіт, життя виставлятимуть вам оцінку за колишні зусилля. Наскільки хо­рошим виявиться цей період, зале­жить від ваших минулих рішень.

СКОРПІОН

Останній тиждень березня буде багатим на спілкуван­ня. Ймовірно, нагадають про себе колишні колеги або партнери. У них для вас є цікава ділова пропо­зиція, яка може стати непоганим джерелом доходу вже дуже скоро. Обов’язково її розгляньте!

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий час для по­вторного розгляду питань, про­хань — там, де раніше вам було від­мовлено, зараз вдасться отримати позитивний результат. Далі ваші справи складатимуться більш вда­ло. Працювати в останній тиждень місяця буде цікаво.

КОЗЕРІГ

Жага пригод змусить вас щось змінити у своєму житті. Може, ви підете у відпуст­ку, а може, зміните місце прожи­вання. У вас буде спокуса сісти на дієту. Зайву вагу скинути буде складно. І цим лише нашкодите здоров’ю.

ВОДОЛІЙ

Після 26 березня настає сприятливий час для почи­нань у кар'єрі та бізнесі. Не озву­чуйте планів, поки не дійшло до справи, інакше злякаєте уда­чу. Якщо ви хочете, щоб зробле­не вами залишилося в таємниці, останній тиждень — сприятливий для цього час.

РИБИ

Після 25 березня висо­кі результати принесе ко­лективна праця. Якщо ви хороший командний гравець, то в останній тиждень місяця на вас чекає успіх. Не соромтеся звертатися по допо­могу і поради до колег — вам неодмінно нададуть підтримку.

Схожі новини