Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стала відома причина робочого візиту Зеленського та Шмигаля до Львова

  • 23.02.2024, 11:45
  • 1 012

Сьогодні, 23 лютого, до Львова прибудуть з робочим візитом президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Денис Шмигаль

Фото ОПУ
Фото ОПУ

Як повідомляє народний депутат України Олексій Гончаренко, до Львові завітають високопосадовці.

«Сьогодні у Львові має відбутися зустріч Зеленського з делегацією сенаторів США», — пише Гончаренко.

Крім того, народний депутат повідомляє про засідання Кабміну.

«Шмигаль з більшістю міністрів сьогодні поїхав до Львова на виїзне засідання Кабміну. Тема засідання — ситуація на українсько-польському кордоні. Щоправда, без самих поляків. Також планується зустріч з премʼєр-міністром Данії», — йдеться у повідомленні.

Оновлено

Денис Шмигаль опублікував ключову тему під час виїзного засідання Уряду у Львові.

«Серед ключових питань — це ситуація з блокадою на кордоні. Готуємо чіткі кроки та конкретні пропозиції. З польською стороною плануємо провести прагматичний діалог, і готові до розумних компромісів.

Одночасно продовжуємо розширювати нашу логістику в інших точках. Сьогодні Уряд прийме рішення про відкриття нового пункту пропуску на кордоні з Угорщиною. Це пункт пропуску «Велика Паладь — Надьгодош». Він буде працювати для пасажирських автомобілів, і це допоможе зменшити черги та прискорить перетин кордону для наших громадян.

Крім того, ми домовилися, що буде розширена робота ще одного пункт пропуску на кордоні з Угорщиною — «Лужанка — Берегшурань». Тепер ним зможуть виїжджати порожні фури без обмежень по вазі, а також рухатися пасажирські та вантажні автомобілі з максимальною вагою до 7,5 тонн", — повідомив керівник Кабміну.

Схожі новини