Передплата 2024 ВЗ

Собаку, який постраждав від підриву ГЕС, прийняла сімʼя з Польщі

  • 17.12.2023, 16:45
  • 2 265

Собаку, який літом приплив на дошці з Херсонщини до Одещини після підриву Каховської ГЕС, нещодавно прийняла сімʼя з Польщі

Фото: Animal SOS Odesa / Facebook
Фото: Animal SOS Odesa / Facebook

Про це повідомила громадська організація Animal SOS Odesa.

«Коли він плив на плоту в потоках води та сміття, рятуючись від страшної катастрофи після підриву ворогами Каховської ГЕС, не міг знати, що це — початок довгої дороги у нове життя», — розповіли у волонтери.

У червні пса на імʼя Боніфацій помітили на дошці до берега у селищі Григорівка. Його врятували та відвезли на лікування. Коли він потрапив до волонтерів, стан його здоров’я був важкий.

«Ми пройшли довгий шлях у клініках, обстеження, лікування, реабілітацію. Кілька місяців Бонечка провів у нашому Центрі адопції й швидко завоював серця і наших волонтерів, і всіх гостей — своїм чудовим характером, чарівною посмішкою, довірою до людей», — розповіли в організації.

Згодом сім'я для Боніфація знайшлась у Польщі. Після цього почалися дні підготовки до дороги, майбутні господарі оформили всі необхідні документи, купили квиток на поїзд.

«Ми дуже переживали як Боня перенесе дорогу, як прийме свою нову родину. Зараз усі клопоти та хвилювання позаду, Боніфацій у Польщі, вже гуляє у парку зі своїми господарями, спить на м’якій ковдрі, щасливий, розслаблений та коханий!» — йдеться у повідомленні.

Схожі новини