Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Команда з Офісу президента": генерала Кривоноса звільнили з лав ЗСУ

  • 05.06.2021, 13:15
  • 708

Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних сил України

Про це він написав у Facebook.

«Звільнений із лав Збройних Сил України… Звільнений без рапорту. Служити державі хотів, але прислуговуватись не буду та не вмію. Тому і звільнили. Кажуть „немає посад“. Хоча їх достатньо. Розумію… Команда з Офісу президента».

Кривонос заявив, що його звільнення — це «початок нового етапу боротьби з реаліями того безладу, який існує в армії і в державі».

«Наразі мене вже нічого не стримує, особливо зважаючи на те, що супротивники застосовували нечесні та брудні прийоми. На війні дозволено все», — додав він.

Читайте також: Зрадник зірвав операцію деокупації Криму, — Кривонос

У грудні 2020 року президент Володимир Зеленський заявив, що в разі нападу РФ на Україну з боку окупованого нею Криму «буде велика війна» і будуть мобілізовані і чоловіки, і жінки.

У відповідь на це Кривонос зазначив, що мобілізація і жінок, і чоловіків у разі нападу Росії не матиме сенсу, оскільки для бою потрібно мати військовий вишкіл, а велика кількість громадян України не знають, як воювати. Тому вони не зможуть ефективно протистояти ворогу.

Після цього Зеленський звільнив Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони України.

Кривонос також заявляв, що спікер української делегації у ТКГ Олексій Арестович нібито завів у 2018 році групу снайперів на мінне поле на Донбасі. Арестович відповів, що це неправда.

Схожі новини