Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Їду до Львова на зимові свята»

Попри карантин і чимало хворих на ковід, управління туризму Львівської міської ради й міські готельєри реалізовують соціальний проєкт “Їду до Львова на зимові свята”

Туристів закликають приїхати до міста Лева й за відносно невеликі гроші поселитися у готелях, скористатися акційними пропозиціями у ресторанах.

У мерії кажуть, цьогоріч на свята очі­кують удвічі менше гостей, ніж ми­нулих років, але точної цифри не називають. Мовляв, пандемія змусила людей ухвалювати рішення про подорож буквально за три дні, а не за місяць-пів­тора, як раніше… «На Новий рік і Різдво у Львові активно бронюють житло — квар­тири й готелі, — розповіла „ВЗ“ в. о. на­чальниці управління туризму Львів­ської міської ради Галина Гриник. — Готелі дають хороші знижки на посе­лення. Проєкт „Їду до Львова на зимові свята“ закликає гостей відзначати свята саме у столиці Галичини».

Святкові ціни на житло цьогоріч не ку­саються. Власники кажуть, якщо ціни будуть торішні, то ніхто помешкання не забронює… Найскромніший готель обі­йдеться у 2 тисячі гривень за добу, хос­тел — 200 гривень, однокімнатна кварти­ра в центрі — від 500 грн.

«Винесення Дідуха, встановлення шопки та інші святкові активності будуть у форматах, адаптованих до карантин­них норм, — запевнила Галина Гриник. — Святкування Різдва буде менш масш­табним та відбудеться у різних місцях Львова, щоби розвести потоки туристів і дотриматися вимог карантину».

Схожі новини