Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мережа магазинів «Аврора» стала першим орендарем в індустріальному парку у Львові

  • 07.05.2024, 19:45
  • 448

Сьогодні, 7 травня 2024 року, за участю міського голови Львова Андрія Садового компанія Dragon Capital урочисто відкрила першу чергу індустріального парку. Першу чергу М10 Lviv Industrial Park у Львові - складського комплексу класу, А площею 14 400 кв. м — ввели в експлуатацію та передали в оренду компанії «Аврора Мультимаркет»

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

«Ми вже у Львові відкрили індустріальний парк Sparrow, який працює і розвивається. Зараз тривають роботи на ділянці, де є міський індустріальний парк. Думаю, що наступного року ми вже побачимо там активне життя — виробничі площі. А сьогодні Томаш Фіала, чех за національністю, є набагато більшим патріотом, ніж багато людей, які говорять про патріотизм», — сказав Андрій Садовий.

У Львові вже працює 13 магазинів мережі «Аврора». У листопаді 2023 року у місті почав роботу новий розподільчий центр компанії площею понад 7 000 кв. м та створено понад 300 робочих місць.

М10 Lviv Industrial Park — сучасний логістичний комплекс, побудований під час повномасштабної війни в Україні, що символізує незламність і невідворотність розвитку українського бізнесу.

Томаш Фіала також поділився планами компанії стосовно розбудови індустріального парку.

«Те, що перша черга М10 була повністю здана в оренду саме українській рітейл-компанії, є свідченням резистентності та розвитку бізнесу в Україні попри умови воєнного стану. Наразі в країні існує висока потреба у логістичній та індустріальній нерухомості якісно нового рівня, а саме — розбудові індустріальних парків з власною інфраструктурою, високим рівнем сервісу та застосуванням енергоощадних технологій.

Наші міжнародні партнери ЄБРР готові вкладати інвестиції у проєкти рівня М10 Lviv Industrial Park. І Dragon Capital як власник одного з найбільших портфелів логістичної нерухомості в Україні розвиватиме цей напрямок і надалі", — підкреслив Томаш Фіала.


Схожі новини