Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чекали "кінця світу": у Нідерландах батько-одинак не випускав дітей на вулицю 9 років

  • 29.11.2019, 20:35
  • 700

За даними слідства, багатодітний батько ґвалтував двох інших своїх дітей, які давно вже не живуть з ним

У Нідерландах висунули звинувачення в сексуальному насильстві 67-річному чоловікові, який мешкав на фермі в селі Рейнерволд і протягом дев'яти років тримав там під замком своїх шістьох дітей.

Про це повідомляється на сайті Державної прокуратури Нідерландів, передає УНІАН

За даними слідства, всього у чоловіка дев'ятеро дітей. Він звинувачується в насильстві над двома з трьох своїх старших дітей, які давно вже не живуть з ним і не були серед тих, кого поліцейські виявили замкненими на фермі. Їхній вік і стать не розкриваються.

Обвинувачений виховував своїх дітей один після смерті дружини в 2004 році. ДНК-експертиза підтвердила, що він є батьком усіх шістьох осіб, виявлених на фермі.

Як пише Esquire, про голландське сімейство стало відомо в середині жовтня, коли один з мешканців ферми прийшов у місцевий бар, замовив пиво і розповів, що він сам і його брати та сестри з 2010 року не були на вулиці.

Зазначається, що глава сімейства знущався зі своїх дітей. Він бив їх, виривав волосся, змушував приймати холодні ванни та тримав їх у собачій буді. Він поводився з ними як із собаками, щоб вони були покірними.

За інформацією журналістів, діти настільки боялися батька, що ходили під себе, щоб зайвий раз не потрапляти йому на очі.

Коли поліцейські пробралися у будинок, вони виявили там чотирьох дівчат і одного хлопця, всім їм було від 18 до 25 років. Також в будинку був 67-річний батько. Після інсульту він був частково знерухомлений.

Схожі новини