Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Команда Зеленського продовжує курс Порошенка, - Ірина Геращенко

"Отже, закріплення курсу на ЄС і НАТО в Конституції було правильним рішенням, а не "передвиборчим популізмом Порошенка", як нам кричали з трибун ВР і телеканалів"

Про це у Facebook написала перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

«Отже, закріплення курсу на ЄС і НАТО в Конституції було правильним рішенням, а не „передвиборчим популізмом Порошенка“, як нам кричали з трибун ВР і телеканалів. Отже, ніяких будапештських, женевських, марсіанських і інших форматів, які рекламували під час виборчої кампанії критикани Мінська, не існує в природі, й нова команда не лише клянеться в Брюселі, що „виконуватиме Мінськ“, а й в повному складі перепризначила групу, сформовану Порошенком. До речі, маю зауважити, що Україна Мінські угоди виконувала і виконала, в тому числі політичний блок, від Москви треба вимагати, й безпековий, й гуманітарний, й економічний компонент» — написала вона.

«Отже, всі воплі про „бариг“, „торгівлю на крові“, „Мінську зраду“ були огидними виборчими технологіями. І найкраще, що може зробити нова команда — це продовжувати курс Порошенка. Правда, виходить поки що без твердості Порошенка, який жорстко стояв на своєму в відстоюванні українського інтересу в діалозі з Заходом, нагадуючи про невиконання Р Ф Мінських угод, бо це є правда. Й не завжди Заходу це подобалося, до речі. Але якщо нова команда продовжує зовнішньополітичний курс Порошенка — то це єдино правильне рішення, яке вони мають зробити. Нічого свого, нового, в них апріорі поки що немає. Весна прийшла і пішла, прийшло літо і реалізм», — додала вона.

Схожі новини