Передплата 2024 «Добра кухня»

Симфонічний вечір та благодійний збір: Львівська філармонія запрошує на концерт 5 квітня

  • 02.04.2024, 15:47
  • 378

Симфонічний вечір під назвою «Добродіяння» пройде уже цієї пʼятниці. Окрім чудового музичного наповнення — програми з творів Людвіга ван Бетховена та Євгена Станковича — Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії пропонує слухачам долучитись до важливої місії підтримки українських військових

Увесь касовий збір з цього концерту буде спрямовано на купівлю комп’ютерної спецтехніки для аеророзвідки, вдалого планування і виконання роботи 48-го окремого штурмового батальйону імені Номана Челебіджіхана та Центру спеціальних операцій «Альфа».

Придбати квитки та здійснити донат: soldout.ua/booking/1519-syla-dobra

Для благодійної місії оркестр запросив відомих виконавців, диригента Володимира Сіренка та соліста Дмитра Ткаченка, виступити на сцені філармонії. Скрипаль Ткаченко розповів:

«Симфонія № 5 «Пасторалей», яку я виконаю — надзвичайно складний твір, що потребує вкрай багато репетицій та підготовки. Тому як усі твори такого штибу, його не часто можна почути на концертних сценах. Але хочу висловити надію, що львівська публіка оцінить цю нагоду, адже — це однозначно твір, який дуже важко забути після прослуховування.

Євген Станкович написав цей твір близько 50 років тому, будучи дуже молодим. Але просто дивовижно, як цей митець бачив майбутнє. Твір звучить актуально у часи цієї жахливої війни".

Схожі новини