Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині правоохоронці викрили організатора секс-вечірок

  • 01.04.2024, 13:30
  • 1 492

На Львівщині правоохоронці викрили організатора секс-вечірок. Чоловіка підозрюють у «звідництві для розпусти»

Фото: Львів- місто натхнення
Фото: Львів- місто натхнення

Про це йдеться у матеріалі Zaxid.net.

Із матеріалів справи стало відомо, що наприкінці грудня 2023 року підозрюваний орендував будинок для проведення заходу під назвою — «Порядної галицької вечірки».

Напередодні чоловік створив групу в Telegram, у якій на момент викриття правоохоронцями, було 63 людей. В цій спільноті пояснювали правила поведінки на вечірці: усі мали здати свої мобільні телефони, діяв тематичний дрес-код, а також учасники могли займатись сексом чи вчиняти інші сексуальні дії за добровільної згоди.

Для участі у секс-вечірці кожен учасник мав пройти співбесіду із організатором по відеозв'язку, а також заплатити за вхід (від 700 до 3500 грн — залежно від статі та того, чи людина прийде сама, чи з парою). Після оплати організатор надсилав «персональні номери на вечірку», які люди мали назвати при вході в будинок.

«Порядну галицьку вечірку» проводили наприкінці грудня 2023 року у приватному будинку, який організатор орендував на одну ніч за 16 тис. грн. У матеріалах справи прихована адреса будинку, тож невідомо, де саме він розташований. Учасникам надавали презервативи, лубриканти і тд. За даними правоохоронців, під час вечірки її учасники вчиняли «розпусні дії та вступали у статеві зносини між собою». Поліція викрила організатора, уродженця села Заставне неподалік Львова, та 22 березня 2024 року повідомила йому про підозру у кримінальному правопорушенні, а саме «звідництві для розпусти».

Галицький районний суд Львова уже обрав чоловіку міру запобіжного заходу — нічний домашній арешт на два місяці.

Схожі новини