Передплата 2024 ВЗ

Президент привітав українців із католицьким Великоднем

  • 31.03.2024, 15:30
  • 485

Президент Володимир Зеленський привітав християн західного обряду з Великоднем, зазначивши, що це свято нагадує про силу духу, яка не дозволить темряві перемогти

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Привітання він оприлюднив у Телеграмі.

«Вітаю українців і всіх християн, які відзначають Великдень сьогодні. Свято, що нагадує нам про силу духу, яка не дозволить темряві перемогти. Не дасть затьмарити волю. І яка об'єднує - об'єднує сім'ї, народи та континенти», — зазначив глава держави.

Він зауважив, що зараз не буває ночі й дня, коли російський терор не намагався б зламати життя українців. Президент нагадав, що цієї ночі російська армія знов атакувала Україну ракетами і «шахедами».

"Але ми захищаємось, ми витримуємо, наш дух не здається і знає, що можна відвернути загибель. Життя може перемогти", — наголосив він.

Зеленський побажав, що сьогодні були почуті всі молитви про захист від зла.

«Хай віра єднає всі добрі серця та зміцнює тих, хто захищає свій дім. І хай ближчим стане справжній мир для всієї нашої України та всіх народів, які страждають від воєн», — наголосив Президент, побажавши тихого Великодня.

Прем'єр Денис Шмигаль побажав усім благословенного й тихого Великодня.

«Воскресіння Христове нагадує нам, що після суворої зими обов’язково настає тепла весна, після найтемнішої ночі приходить світанок, а життя перемагає смерть. Нехай це свято принесе сили та наснагу в боротьбі за нашу свободу й незалежність», — написав він у Фейсбуці.

Схожі новини