Передплата 2024 «Добра кухня»

На Закарпатті у приміщенні ТЦК чоловік хотів накласти на себе руки

  • 16.03.2024, 16:30
  • 402

Під час перебування у військкоматі міста Хуст, що на Закарпатті, чоловік намагався накласти на себе руки. Його дівчина стверджує, що його били, тим часом у ТЦК призначили службову перевірку

Фото: su_hanna_
Фото: su_hanna_

Про інцидент розповіли в Хустському районному ТЦК і СП, пише «Суспільне».

Як стверджують у пресслужбі військкомату, чоловіка затримали 13 березня, коли він начебто хотів незаконно перетнути кордон. Після того прикордонники відвезли його у військкомат, щоб уточнити військово-облікові дані. Там чоловік зайшов до вбиральні, де його згодом знайшли зі слідами порізів на руках.

Звідти його відправили до міської лікарні, де лікарі зафіксували спробу самогубства. У самому ТЦК після інциденту проводять службову перевірку.

Водночас близькі чоловіка стверджують, що він хотів накласти на себе руки через сильні побої від працівників ТЦК. Його дівчина каже, що прикордонники викрали його з готелю у Виноградові. Звідти його повезли до пункту пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною. За словами його дівчини, там чоловіка почали звинувачувати в намаганні перетнути кордон.

У Закарпатській поліції заперечили слова про те, що поліціянти були присутніми під час побиття чоловіка, назвавши їх «неправдою».

Схожі новини