Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 11 по 17 березня 2024 року

  • 11.03.2024, 07:00
  • 1 677

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Овнам на тиждень слід від­мовитися від суєти і біль­ше часу приділяти духовному роз­витку. Корисно слухати класичну музику. Якщо є можливість, відві­дайте органний зал. Та найголо­вніше — не забувайте про відпо­чинок. Цього зараз вимагає ваш організм.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня для вас сер­йозною проблемою ста­нуть стосунки з оточенням. У стосунках зі своєю половинкою будьте пильні: є ймовірність того, що вас обдурять. Від повсякден­них справ відпочиньте за межами дому.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня вам бажано сконцентруватися на ро­боті. Якщо вчасно зібрати необ­хідну інформацію і грамотно за­стосувати її вже в найближчому майбутньому, конкуренти зазна­ють нищівного удару. Про відпочи­нок зараз і не мрійте.

РАК

Особисте життя і пробле­ми, пов’язані з ним, вийдуть для вас на перший план. За­йміться налагодженням стосунків зі своєю половинкою. Батькам може знадобитися ваша підтримка. Не відмахуйтеся, посилаючись на за­йнятість, — просто допоможіть.

ЛЕВ

Якщо не вдається досягти успіху у вирішенні якогось питання, варто замислитися — чи потрібно вам те, за що ви так ак­тивно боретеся. Довго аналізувати те, що відбувається, не доведеть­ся: обставини підкажуть, в якому напрямку далі рухатися.

ДІВА

У вирішенні поточних пи­тань найближчим часом до­віртеся інтуїції. Цього разу вона не підведе і вкаже правильний шлях. Є ризик підхопити хворобу. За перших симптомів йдіть до лікаря. «Героїчне» рішення перенести хворобу на ногах ні до чого доброго не призведе.

ТЕРЕЗИ

Досягти душевної гармо­нії непросто. Ніхто не каже, що буде легко. Якщо вийдете пе­реможцем з цієї боротьби, з будь-якими труднощами дасте собі раду. Підтримку шукайте в сім'ї і колі друзів. Пам’ятайте: тут вас люблять.

СКОРПІОН

У стосунках з колегами мо­жуть виникнути невеликі труднощі. Намагайтеся не посвя­чувати їх у свої таємниці, щоб уник­нути пліток у майбутньому. Якщо на найближчий тиждень ви планували поїздку, краще відкласти її на дея­кий час. Зверніть увагу на здоров’я: організм може дати збій.

СТРІЛЕЦЬ

Неприємності можуть під­стерігати на роботі. Серйозніше ставтеся до всіх доручень, які вам даватимуть цього тижня. Непога­ний час для початку ремонту у ва­шому помешканні, але серйозно поставтеся до вибору майстрів.

КОЗЕРІГ

Спогади дитинства, пе­регляд сімейних альбо­мів, спроби знайти однокласників — схоже, ви стаєте сентименталь­ними. Може, варто дати волю по­чуттям і спробувати знайти друзів дитинства? Та й не лише одноклас­ників. Це можуть бути «дружбани» з вашого під'їзду чи району, де ви ко­лись мешкали. Зателефонуйте.

ВОДОЛІЙ

Для багатьох Водоліїв на перше місце вийдуть сто­сунки з близькими. Для багатьох цей тиждень — час кардинальних змін. Якщо хочете, щоб ці зміни дали хороший результат, постав­теся уважно до всіх пропозицій, які надійшли від осіб протилежної статі.

РИБИ

Ваше особисте життя з кожним днем буде все біль­ше радувати своєю насиченістю. Однак не поспішайте розповідати про це всім навколо — вам можуть позаздрити і наврочити! Непогано буде змінити обстановку.

Схожі новини