Передплата 2024 «Добре здоров’я»

17 підлітків могли періодично ґвалтувати 12-річну дівчину, — поліція

  • 02.03.2024, 16:55
  • 4 575

У Відні 17 підлітків підозрюють у періодичному ґвалтуванні неповнолітньої

Фото ілюстративне із сайту ВВС
Фото ілюстративне із сайту ВВС

В Австрії правоохоронці підозрюють 17 підлітків у сексуальному насильстві над 12-річною дівчинкою. Це відбувалося із лютого до червня 2023 року у Відні.

Про це повідомила поліція Відня.

Торік у жовтні мати дівчини звернулася із заявою до поліції. Неповнолітня розповіла про сексуальне насильство над нею і додала, що підозрювані робили фото й відео під час статевого акту.

Південний відділ кримінальної поліції Відня встановив особи 15 з 17 підозрюваних у сексуальному насильстві над неповнолітніми, створенні фото й відео сексуального характеру неповнолітніх та в одному випадку у зґвалтуванні.

Підозрювані — чотирнадцять неповнолітніх хлопців віком від 14 до 17 років, один 19-річний і ще двоє невстановлених. Вони є громадянами Сирії, Туреччини, Північної Македонії, Італії, Болгарії, Сербії та Австрії.

Тринадцятьох підозрюваних вранці 29 лютого привезли до Віденської прокуратури. Під час допитів деякі з них зізналися, деякі заперечили звинувачення, а інші відмовилися давати свідчення. Після допитів усіх, окрім одного, відпустили. Той, кого продовжили тримати, чинив опір під час затримання.

Постраждала дівчинка наразі отримує психосоціальну та юридичну підтримку. Справою займається Центр захисту потерпілих Віденської поліції.

Схожі новини