Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Друга річниця повномасштабного вторгнення: працюємо на перемогу

  • 24.02.2024, 16:30
  • 387

Петро Порошенко у другу річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну закликав усіх обʼєднатися навколо ЗСУ і спільно працювати на перемогу

«Сьогодні розпочалася чергова доба нескінченного 24 лютого. Замість будильника — тривога. Холодний душ із новин. Із марафону годують жданиками. Донат замість кави. Знайомо?», — поділився емоціями пʼятий Президент.

«Два роки — як одна доба. Закупили допомогу для ЗСУ за кордоном, довели до ладу в Києві, відвезли на Донеччину, Херсонщину, Харківщину. Поїхали за кордон вибивати допомогу для України і робота в парламенті. А потім знову збираємо вантаж на фронт. І так по колу. День за днем, тиждень за тижнем», -пише Порошенко у соцмережах.

«Пішов відлік третього року десятирічної війни. Він буде дуже непростим. 8 років скажену орду вдавалося стримувати на кордонах Донеччини та Криму, виграючи час для посилення, але вона зірвалася з ланцюга і впивається людською кровʼю. Наш обовʼязок — їх зупинити. Заради свободи та процвітання всього вільного світу. За це свої життя віддають найкращі сини та доньки України», — пише Порошенко.

«Розпочалася 730 доба 24 лютого. Але не для всіх. Хтось уже забув про єдність, втягує армію в брудні політичні ігри, думає про піар та майбутні вибори. Вибори, яких може і ніколи не бути, якщо „вони“ не схаменуться», — застерігає лідер «Євросолідарності».

«Нам усім дуже важко. Але не дозволяйте зневірі й розпачу забратися в серце. Працюємо на перемогу. Переконаний, що якщо Бог дав нам ці випробування, то знав, що ми все витримаємо і впораємося. Тому тримаємо розум холодним, серце гарячим, а спину рівно. This is the way», — пише Петро Порошенко.

Схожі новини