Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відзначили день ліцею і вшанували Героїв Крут

  • 29.01.2024, 20:30
  • 892

Сьогодні, 29 січня, випускники Ліцею імені Героїв Крут різних років, бойові офіцери — учасники російсько-української війни, громадськість, ліцеїсти й батьки взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню ліцею та Дню пам’яті Героїв Крут

Фото: Львівська обласна рада
Фото: Львівська обласна рада

З цієї нагоди ліцеїстів і працівників ліцею привітали представники бойових підрозділів, обласна і міська влада, іноземні партнери навчального закладу.

«Ми запросили велику кількість наших вихованців, які навчаються у вищих навчальних закладах сектору оборони та безпеки. Є курсанти з військової академії з Одеси, з прикордонної академії, з Академії сухопутних військ, майбутні поліцейські й рятувальники. Сьогодні ми згуртували братство крутян. Ліцеїсти зможуть поспілкуватися з Героями України, нашими випускниками, бойовими офіцерами, які творять сучасну українську історію», — зазначив начальник ліцею, полковник Юрія Гусар.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих випускників ліцею. Від командирів військових підрозділів віцесержанти ліцею отримали почесні бойові прапори.

«Ці стіни вчать ліцеїстів бути самостійними, відповідати за свої вчинки. Дякую ліцею за те, що нагадуєте про подвиг героїв-крутянців. Місцевій владі дякую за фінансову та моральну підтримку, за постійну допомогу у розвитку ліцею», — сказав у виступі Герой України, підполковник Богдан Дронов.

Від імені Львівської обласної ради братство крутян, а також вчителів і працівників ліцею, ліцеїстів привітав і вручив почесні відзнаки виконувач обов’язків керуючого справами обласної ради Ярослав Гасяк.

Завершились урочистості концертом, який підготували ліцеїсти й гості свята.

Схожі новини