Передплата 2024 «Добрий господар»

Попри спекуляції та аферистів. Тарас Чубай дасть концерт у Львові

  • 10.01.2024, 11:52
  • 718

Легендарний рок-музикант Тарас Чубай запрошує всіх шанувальників на довгоочікуваний концерт, який відбудеться 22 січня у Львівській національній опері. Початок події о 19:30, повідомили організатори VINIL Concert agency

В анонсі події зазначається, що на гостей події очікують улюблені та найкращі хіти з репертуару артиста, серед яких «Вона», «Коли до губ Твоїх…», «Ти втретє цього літа зацвітеш» та безліч інших.

Спеціальним гостем вечора стане Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик».

Також в інформації про подію зазначається, що всі квитки, придбані на подію 1 січня залишаються дійсними.

«Для нас справа честі допомогти нашим артистам та глядачам, котрі стали жертвами аферистів, що спекулюють на війні. Тож не пропустіть найочікуваніший музичний захід сезону та долучайтеся до вечора, наповненого яскравими емоціями та неперевершеним звучанням!» — запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

22 січня / 19:30 — Львівська національна опера

Квитки доступні на офіційному сайті:
https://vinil.agency/events/taras-chubaj-started-on-01−22−2024

Нагадуємо: Концерт Тараса Чубая у Львівській національній опері мав відбутися 1 січня. Втім напередодні події її попередній організатор Тарас Доненко (компанія StarLabel__) зник напередодні свят з майже усіма коштами, отриманими з продажу квитків на концерти, що унеможливило оплату оренди концертних залів, апаратури та оплати персоналу.

Схожі новини