Передплата 2024 ВЗ

Фанати Мадонни подали на неї до суду

Їх обурило, що попзірка почала концерт із двогодинним запізненням. Через це позивачам довелося брати таксі…

Концерт у Barclays Center у Брукліні (Нью-Йорк, США), після якого на Мадонну подали до суду, відбувся у рамках її 79-денного світового турне The Celebration Tour. Фото Х, Wireimage
Концерт у Barclays Center у Брукліні (Нью-Йорк, США), після якого на Мадонну подали до суду, відбувся у рамках її 79-денного світового турне The Celebration Tour. Фото Х, Wireimage

Світове концертне турне знаменитої співачки Мадонни The Celebration Tour, що стартувало у жовтні в Лондоні, збирає у різних країнах повні зали. Але не бракує і критичних відгуків. Зокрема, глядачів дратують регулярні запізнення американської попзірки… Мадонна настільки «дістала» двох своїх фанатів, які побували на її недавньому концерті в нью-йоркському Брукліні, що ті подали на співачку й організаторів її шоу до суду.

Терпець увірвався двом фанатам Мадонни після одного з трьох її концертів у Брукліні (Нью-Йорк, США), що відбувся 13 грудня. Той концерт Мадонна розпочала з двогодин­ним запізненням. Як наслідок, Майкл Феллоуз і Джонатан Гед­ден вирішили покарати короле­ву попмузики — і подали на неї і шоу Live Nation до суду. Звину­вачують співачку та її промоуте­рів у неправдивій рекламі, а та­кож у введенні її симпатиків в оману.

У своєму позові, доступ до якого одержав RadarOnline, Феллоуз і Гедден нагадують: бруклінські концерти Мадон­ни під час The Celebration Tour спочатку були запланова­ні на липень 2023 року, але че­рез хворобу артистки їх пере­несли аж на грудень. Позивачі також наголосили, що початок концертів у нью-йоркському Barclays Center був запланова­ний на 20.30, а насправді Ма­донна почала виступати тільки після 22.00. Як наслідок, шану­вальники таланту співачки по­кидали арену вже після першої години ночі… А відтак, ствер­джують позивачі, вони не змо­гли скористатися громадським транспортом і були змушені ви­трачати зайві гроші, користую­чись таксі.

«Мадонна регулярно спізню­валася на концерти й починала їх із кількагодинним запізнен­ням, — наголосили обурені по­зивачі. — Організатори не пові­домили власників квитків про те, що концерти Мадонни роз­почнуться набагато пізніше від часу, оголошеного в рекламі і вказаного у квитках». Позивачі вимагатимуть у суді солідну фі­нансову компенсацію.

Запізнення у Брукліні - не перше під час The Celebration Tour. Уже на першому концер­ті цього турне, в британсько­му Лондоні, співачка просила глядачів почекати… Ба біль­ше, через правила, чинні на лондонській O2 Arena, Мадон­на не змогла завершити свій виступ. Тож глядачі не почу­ли її хітів Like A Virgin, B***h I’m Madonna й Holiday, запла­нованих на фінальну частину концерту. Хоча співачка праг­нула залишатися на сцені як­найдовше, о 23.00 Мадонні довелося її покинути. Чому? Як пояснила The Sun, згідно з вимогами щодо дотримання у Лондоні нічної тиші, концерти, організовані на O2 Arena з по­неділка по суботу, мають за­вершуватися о 23.00, а неділь­ні заходи — о 22.30.

Попри те, що Мадонна не за­вершила свого шоу, перебува­ла на сцені O2 Arena на пів го­дини довше, ніж це дозволено. За кожну хвилину порушення нічної тиші організаторів ма­сових заходів штрафують на 10 тисяч фунтів. А відтак, під­рахувала The Sun, штраф, який заплатила Мадонна, — аж 300 тисяч фунтів.

Схожі новини