Передплата 2024 «Добра кухня»

Працівники ТЦК силою витягнули чоловіка з автомобіля

  • 06.01.2024, 16:15
  • 1 422

У Закарпатській області працівники ТЦК та СП силою витягнули чоловіка з автомобіля на блокпосту і повезли його до Хустського ТЦК

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Про ситуацію розповів народний депутат від «Слуги народу» Георгій Мазурашу.

У Закарпатській області працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки викрали водія — вони силою витягнули чоловіка з автомобіля на блокпосту і повезли його до Хустського ТЦК. Його дружина з дитиною залишились на трасі у селі Міжгір'я.

«Зупинили на блокпості водія люди у військовій формі („військкоматі“ по ідеї), у жорсткій формі погрозами змусили поїхати до ТЦК. На те, що в машині залишаються дружина з дитиною, не зважили. Сказали оформлять повістку до його ТЦК (Дніпро) і відпустять. Обманули. Насправді після цього він „зник“. Телефон забрали, напевно (за крадіжки людей і незаконне відбирання речей та утримання нікого ж не покарали, а отже система каже „можна“ займатися беззаконням», — йдеться у повідомленні.

Як зазначив Мазурашу, викрадений чоловік може перебувати в Хустському ТЦК, або його вже повезли на Рівненщину.

«Дружина з дитиною залишились в машині. Чекали, що повернеться, так же сказали „військоматні“…Практику водіння жінка не дуже має. Прочекали розгублені з дитиною з обіду до вечора там, біля ТЦК. Вночі вже пішли шукати де переночувати. В поліції порадили не писати заяву, мовляв, марно витратять час…», — додав нардеп.

Працівники поліції, як сказано в дописі, порадили не подавати заяву, оскільки це не дасть ніякого результату.

Схожі новини