Передплата 2024 «Добра кухня»

У Стрийському парку ремонтують павільйон для ресторану круасанів

Місячна оренда становитиме сто тисяч гривень: 90% суми отримає бюджет парку

Фото Юлії Підлужної
Фото Юлії Підлужної

У Стрийському парку неподалік ротонди, де з весни відкрили «П'яну вишню», ведеться нове будівництво. Паспорту об'єкта на місці ще немає, але павільйон обтягнули синьою плівкою, яка свідчить про хід робіт.

Директорка Стрийського парку Олена Мазурик повідомила «ВЗ», що будівництво належить мережі ресторанів «Львівські круасани», які взяли в оренду один із трьох павільйонів у парку. До зими там має постати заклад громадського харчування, де продаватимуть круасани з різними начинками та каву.

Нагадаємо, саме у цій мережі на Сихові наприкінці квітня 2022 року круасан з кавою спробувала американська акторка, фотомодель, режисерка, амбасадорка доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі. Чи запросять американську селебретіс на відкриття ресторану круасанів у Стрийський парк?

«Відбувся аукціон на оренду приміщення павільйону, — продовжує розмову Олена Мазурик. — Триває капітальний ремонт павільйону. Декларують за три місяці завершити. Але багато залежатиме від погодних умов».

Орендна плата павільйону для нового закладу — 100 тисяч гривень в місяць. Олена Мазурик каже, 90% отримає бюджет парку, 10% - Фонд комунального майна міста.

Схожі новини