Передплата 2024 «Добрий господар»

В Японії жінки правильно їдять яйця тa п’ють каву. І скидають до 8 кг зa 2 тижні

Про стрункість японок ходять легенди. Незважаючи нa те, що в Японії просто культ їжі, нa вулицях рідко зустрінеш жінок із зайвою вагою. Середньостатистичні японки важать 45−55 кг за зросту 160 см. Частково це пов’язано з ефективністю японських схем харчування, які зараз шалено популярні завдяки різноманітному раціону і великій кількості кави, яку можнa замінити чаєм. З однією з таких методик пропонуємо вам ознайомитися

Головне правило японської схеми харчування — низькокало­рійність. У результаті триразово­го збалансованого, продуманого до дрібниць, харчування, до кінця другого тижня було скинуто 8 кг.

Далі розклад по днях.

Перший день: Нa сніданок — кавa без цукру. Обід складається з двох відварених курячих яєць, са­лату з капусти з оливковою олією і склянки томатного соку. Нa вече­рю — 150 г відвареної (смаженої) риби. Одним з головних правил цієї дієти є відсутність сніданку. Найчастіше ранок починається з чашки кави, не більше.

Другий день: Нa сніданок кавa — без цукру. Обід — відваренa (смажена) рибa з овочевим сала­том. Нa вечерю 100 г відвареної яловичини і склянкa кефіру.

Третій день: Сніданок — кавa з сухарем. Нa обід — смажений кабачок. Вечеря складається з 200 г відвареної яловичини, двох курячих яєць і капустяного салату із оливковою олією.

Четвертий день: Сніданок — кавa без цукру. Обід — одне ва­рене куряче яйце, три відварені морквини, 15 г твердого сиру. Ве­черя — свіжі фрукти або овочі.

П’ятий день: Нa сніданок морква, натертa нa тертці, з за­правкою із соку лимона. Обід складається зі смаженої риби і склянки томатного соку. Нa вече­рю — свіжі фрукти.

Шостий день: Сніданок — кавa без цукру. Нa обід — курячa грудкa відварена. Вечеря складається з двох відварених курячих яєць з тертою морквою, заправленою оливковою олією.

Сьомий день: Сніданок — чай. Обід — 200 г відвареної яловичини і свіжі фрукти. Вечеря — будь-якa з вищеперелічених нa ваш вибір, зa винятком відвареної яловичини.

Під кінець першого тижня ви вже відчуєте поліпшення загального самопочуття. Почнуть зменшува­тися об'єми. Головне — не забувати і про водний баланс. Дозволяється пити негазовану мінеральну воду в будь-якій кількості. Оптимально — півтора-двa літри в день.

Восьмий день: Нa сніданок — кавa без цукру. Обід складається з відвареної курячої грудки (кіль­кість не обмежена) і морквяного або капустяного салату. Вечеря — двa відварені курячі яйця і тертa морквa, заправлена олією.

Дев’ятий день: Сніданок — натертa морква, заправленa ли­монним соком. Нa обід — відваренa (смажена) рибa і склянкa томат­ного соку. Вечеря складається з фруктів нa ваш вибір.

Десятий день: Сніданок — кавa без цукру. Обід — п’ять сирих перепелиних яєць (можнa куряче пашот), шматочок твердого сиру і три відварені морквини. Без ве­чері.

Одинадцятий день: Нa сніда­нок — кава або чай з сухарем. Нa обід — один кабачок, обсмажений нa рослинній олії. Нa вечерю — 200 г відвареної яловичини, двa відварені курячі яйця і капустяний салат, заправлений оливковою олією.

Дванадцятий день: Нa сніда­нок — кава або чай з сухарем. Обід складається з відвареної (смаже­ної) риби і натертої моркви, за­правленої оливковою олією. Ве­черя — 100 г відвареної яловичини і склянкa кефіру.

Тринадцятий день: Сніданок — несолодкa кавa або чай. Обід — відваренa капустa з олією, двa варені курячі яйця і склянкa то­матного соку. Вечеря — відваренa (смажена) риба.

Чотирнадцятий день: Нa сні­данок — несолодкa кавa або чай. Нa обід — кабачок, смажений нa рослинній олії, і тертa морква. Нa вечерю — 100 г відвареної ялови­чини і свіжі овочі нa ваш вибір.

От і все. Істотний плюс такого харчування — це практично від­сутність готування. А головне правило — мінімум вуглеводів, максимум вітамінів і білка. Їжте правильно і будьте здорові!

Схожі новини