Передплата 2024 «Добрий господар»

Що віщують зірки: гороскоп на тиждень

  • 21.06.2021, 12:00
  • 582

Гороскоп з 21 по 27 червня

ОВЕН. У цей період не вар­то залишатися на самоті, інак­ше у голову будуть лізти неве­селі думки. Проводьте час з друзями, колегами і сім’єю. Будьте обережні у всьому, що стосується фінансів. Якщо вам запропонують вигідний кредит або участь в акції, переборіть себе і не по­годжуйтеся!

ТЕЛЕЦЬ. Як ви будете ставити­ся до оточуючих, тією ж моне­тою вони платитимуть і вам. На роботі намагайтеся не гарячкувати і не вступати в конфлікти. Не показуйте себе з непривабливого боку. До речі, варто звернути увагу на свій зовнішній вигляд.

БЛИЗНЮКИ. Лінь всерйоз опа­нує вами, не даючи займатися поточними справами і вирішен­ням важливих питань. Зверніть увагу на стан свого здоров’я. Ймовір­но, організм дає вам зрозуміти, що з ним не все гаразд. Зараз бажано від­почити бодай кілька днів. Організм ви­снажився і потребує відпочинку.

РАК. Вас незаслужено обража­ли або не цінували раніше? Те­пер все буде інакше. Знаковим днем стане 24 червня. Можете призна­чати важливі зустрічі. Самотнім Ракам слід звернути увагу на оточення: у вас закохані, але ви цього не помічаєте.

ЛЕВ. Приділіть більше уваги дому та сім’ї, тому що близь­ким вас зараз дуже не виста­чає. Вирішення виробничих питань на­разі можна відкласти. Постарайтеся на вихідних організувати спільну поїзд­ку за місто з домочадцями, а вечорами відпочивайте у колі сім’ї.

ДІВА. Період сприятливий для лікування та проведення ме­дичних процедур. Розгляньте­ся навколо — у вашому оточенні з’явилася людина, небайдужа до вас. Якщо ви не плануєте нічого змінювати в особистому плані, цей зв’язок краще знищити у зародку.

ТЕРЕЗИ. Настав тиждень гене­рального прибирання. Позби­райте і викиньте непотріб з дому і зі своєї голови! Сміливо розривай­те стосунки, які не приносять радості, і йдіть з роботи, яка не приносить за­робітку. Після радикальних змін ваше життя поліпшиться.

СКОРПІОН. Проблем у вас ви­стачатиме, але ви зможете з ними впоратися власними сила­ми. А ось ваша друга половина навряд чи обійдеться без вашої допомоги. З 24 червня бажано почати займатися спортом.

СТРІЛЕЦЬ. Не бажано займа­тися серйозними питаннями цього тижня. Він призначений для тиші, спокою і відпочинку. Навіть якщо буде щось термінове, намагай­теся витрачати якомога менше сил. Може з’явитися напруга у стосунках з родичами.

КОЗЕРІГ. Сприятливий тиж­день для будь-яких починань — будівництва будинку або за­родження нових стосунків. Козерогам, які ще не знайшли свою любов, варто приступити, нарешті, до активного по­шуку. Спробуйте зареєструватися на сайті знайомств! Або їдьте у подорож.

ВОДОЛІЙ. Негативні думки, які роїтимуться у вашій голові, цьо­го тижня трансформуються в реальність. Тому уважно стежте за власними думками! Не залишайте без уваги дітей. З огляду на канікули, знайдіть час для спілкування з ними. А на вихідні заплануйте поїздку на при­роду.

РИБИ. Цього тижня вам на­дійде приваблива пропози­ція, що стосуватиметься ро­боти. Перш ніж її приймати, зважте всі за і проти — там будуть підводні каме­ні! Намагайтеся більше відпочивати і не перенапружуватися. Також уникай­те стресів.

Схожі новини