Передплата 2024 ВЗ

Причиною аварії на автоперегонах у Трускавці став непомітний трамплін на дорозі

Під час другого дня чемпіонату України з автоперегонів, два етапи якого вже 5 років поспіль проводяться в Трускавці, одна з автівок, злетівши з дороги, на швидкості протаранила приміщення одного із дерев’яних будинків, в якому колись продавалися ювелірні прикраси. Тепер це приміщення здається в оренду

Місце аварії швидко прибрали, пошкоджену стіну-вітрину плівкою заклеїли. Добре, що в момент, коли все сталося, у приміщенні нікого не було.

Випадок трапився на перетині вулиць Роксолани та Суховоля. Це по сусідству із санаторієм «Кришталевий Палац». На щастя, ніхто з людей не постраждав. Але… Крім вітрини самого магазину, розбито також двері та гідрант. Некерований автомобіль «зрізав» металеві огороджувальні стовпці перед будівлею.

Розтрощений також автомобіль, за кермом якого був досвідчений водій-пілот. Однак, якщо спробувати підсумувати, що сталося, можна зі стовідсотковою упевненістю сказати, що наслідки аварії могли бути набагато масштабнішими. Аварію прокоментував керівник Галицького клубу автомобілістів Сергій Єженков.

За його словами, все сталося дуже швидко. Автомобіль повело на підйомі вулиці Роксолани. Причиною буцімто став непомітний трамплін на дорозі. Водій виявився безсилим, бо заблокувало колеса. Нічого не зробиш: таке під час перегонів трапляється.

Щодо збитків, то організатори тут одностайні: обіцяють швидко їх компенсувати коштом ралійної страховки. Як воно буде — час покаже. У обіцянки-цяцянки у Трускавці не надто вірять. Представник власника колишнього магазину вже встиг заявити, що «обіцяного сім років ждуть». Чоловік у всьому звинувачує тих, хто «привіз» автоперегони до Трускавця.

Схожі новини