Передплата 2024 «Добрий господар»

Майже десять обстрілів і один поранений: підсумки доби в зоні ООС

  • 15.03.2021, 08:15
  • 391

Збройні формування Російської Федерації на сході України продовжують ігнорувати мирні домовленості

Минулої доби біля населеного пункту Південне противник стріляв з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів позицій українських підрозділів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення.

Стан українського захисника- задовільний.

Неподалік Катеринівки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Луганське ворог обстріляв позиції наших захисників з великокаліберних кулеметів, а біля селища Троїцьке — з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів.

Поблизу Опитного та Авдіївки противник застосував проти українських позицій підствольні гранатомети, а біля селища Піски — ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Окрім цього, в районі населеного пункту Грутове окупанти гатили з автоматичних станкових гранатометів.

Загалом минулої доби окупанти 13 разів порушили «режим тиші».

На обстріли противника Збройні Сили України відкривали вогонь у відповідь.

Також зафіксовано, що найманці ОРЛО облаштовують нові мінні загородженя поблизу населеного пункту Троїцьке, а на тимчасово окупованих територіях Донецької області, поблизу Широкиного, окупанти продовжують дообладнання старих та обладнання нових оборонних позицій в бік позицій Збройних сил України.

Також упродовж доби сапери ДСНС України розмінували понад 3 гектари території та передали на знищення 77 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Мир не настав: у соцмережах обурюються відсутністю реакції Зеленського щодо загиблих на фронті

Схожі новини