Передплата 2024 «Добра кухня»

"Компіляція і монтаж": Путін відреагував на скандальний фільм Навального

  • 25.01.2021, 17:15
  • 799

Президент Росії Володимир Путін назвав монтажем і компіляцією фільм Олексія Навального, в якому опозиціонер стверджує, що Путіну належить величезний палац під Геленджиком

Путін заявив, що жоден з об'єктів, які фігурують у розслідуванні Олексія Навального, не належить йому або його сім'ї.

«Нічого з того, що там вказали як мою власність, ні мені, ні моїм близьким родичам не належить і ніколи не належало», — сказав президент Росії, спілкуючись з аудиторією в режимі відеоконференції.

«Ну ось розмістили мою фотографію плавання стилем батерфляй. Я так кривенько, але іноді люблю поплавати. У якомусь басейні, де я ніколи не був. І не знаю, що це за басейн. Але я так плавав. Коли і де? У Єнісеї в 2016 році. Ну, в таких випадках це просто компіляція, це монтаж».

«Висловлюючись мовою одного з відомих наших персонажів, потрібно сказати: нудно, дівчатка. Ну хоч чогось там попридумували б ще», — перефразував президент фразу з «12 стільців».

Одна із кімнат палацу / Джерело: PALACE.NAVALNY.COM
Одна із кімнат палацу / Джерело: PALACE.NAVALNY.COM

Путін пояснив, що не дивився фільм повністю.

«Я не дивився цього фільму через відсутність вільного часу для перегляду такої інформації, але гортав відеодобірку, яку мені помічники принесли», — сказав він.

Раніше представник Кремля Дмитро Пєсков називав фільм про «палац Путіна» «нісенітницею і компіляцією».

Читайте також: У Путіна виявили два «палаци» у Франції: з'явилося підтвердження

Нагадаємо, команда Навального оприлюднила фільм невдовзі після арешту політика, який повернувся в країну після лікування у Німеччині.

У фільмі розповідається, що Путін володіє розкішним палацом на понад 17 тис. квадратних метрів з вертолітним майданчиком, виноградниками та навіть власним театром і підземним хокейним майданчиком.

У суботу, 23 січня, в десятках міст Росії пройшли багатотисячні акції прихильників Навального. Протести розігнали, поліція затримала понад 3 тисячі людей.

Схожі новини