Передплата 2024 «Добра кухня»

«Рух» знову відчув смак перемоги

Львівський клуб здолав «Черкащину» – 4:0

Із кожним туром зростає напруга у футбольній Першій лізі, де багато клубів ведуть боротьбу за три путівки до Прем’єр-ліги. Львівський «Рух» у середу, 15 липня, на львівському стадіоні СКІФ нарешті перервав свою безвиграшну серію з трьох матчів і розгромив аутсайдерів з «Черкащини» з рахунком 4:0.

До гри з «Черкащиною» підопічні Івана Федика втратили важливі очки, набравши лише два очки у трьох попередніх матчах. Тож гравці «Руху» здобули пере­конливу перемогу — після влуч­них ударів Юрія Климчука, Да­нила Кондракова та Андрія Коробенка.

Лідер чемпіонату Першої ліги «Інгулець» зумів вирвати перемогу над «Прикарпаттям» завдяки голу з пенальті на 3-й (!) компенсованій хвилині мат­чу. У битві лідерів «Агробізнес» несподівано вдома поступив­ся «Минаю» — 0:2. Цікаво, що на тренерських містках суперни­ків перебували колишні гравці «Карпат»: команду з Волочиська очолює Олександр Чижевський, а ужгородців — Василь Кобін. Ще один екскарпатівець, Андрій Тлумак, також дочекався пере­моги: його підопічні з «Волині» на виїзді розгромили «Балкани» — 4:1.

У понеділок, 20 липня, «Рух» у Києві гратиме проти «Обо­лоні-Бровар». До завершення змагань ще 6 турів.

А тим часом…

У неділю, 19 липня, «Львів» у рамках заключного, 32-го туру чемпіонату Прем’єр-ліги, на стадіоні «Україна» прийматиме «Маріуполь» (17.00, канал «Футбол 1»).

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій дозволила провести заключні два домашні матчі «Львова» у місті Лева. У четвер, 16 липня, «Маріу­поль» на виїзді мав зустрітися з «Ворсклою», і навіть нічия гарантувала команді Олександра Бабича 8-ме місце у турнірній таблиці, яке дасть можливість азовцям грати у плей-оф за право виступати у Лізі Європи (у цьому мінітурнірі виступатимуть команди, які посядуть 5−8 місця у турнірній таблиці). У стартовому ж матчі 32-го туру «Шахтар» переміг «Колос» — 2:0.

Схожі новини