Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Голова Укрзалізниці йде з посади

Голова правління Укрзалізниці Євген Кравцов припиняє контракт із компанією, щоб почати роботу в публічному державному секторі.

Про це повідомляє сайт Укрзалізниці.

«Вже на початку 2020-го року, після розгляду мого звернення на засіданні наглядової ради щодо припинення контракту в зв’язку з переходом на роботу у публічному державному секторі, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене», — заявив Кравцов.

Також голова правління додав, що подробиці щодо зміни роботи повідомить «після прийнятих формальних рішень».

Крім того, у своєму зверненні на сайті «з нагоди свята» Кравцов також згадав про конфлікт Укрзалізниці та Міністерства інфраструктури, щодо якого «точиться багато розмов». За його словами, між компанією і відомством — виключно конструктивні відносини.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій 3 грудня заявляв, що наглядова рада «Укрзалізниці» розгляне питання звільнення Кравцова на наступному тижні.

Тоді ж Кравцов застерігав, що стратегічні державні підприємства, такі як «Укрзалізниця» та «Нафтогаз України», не можуть бути залежними від політичних настроїв та рішень, які «змінюються щогодини».

Євген Кравцов працював в «Укрзалізниці» з січня 2015 року спочатку на посаді радника генерального директора, потім — директора з реформування, правової та майнової політики. 7 жовтня 2015 року, згідно з розпорядженням Кабміну, увійшов до першого складу правління «Укрзалізниці».

Схожі новини