Передплата 2024 ВЗ

У Кремлі розповіли подробиці майбутньої зустрічі Путіна і Зеленського

  • 09.12.2019, 11:13
  • 512

Двостороння зустріч президента РФ Володимира Путіна і президента України Володимира Зеленського в межах "нормандського" саміту в Парижі не обмежена за часом.

Про це заявив помічник президента Р Ф Юрій Ушаков, якого цитує журналіст з пулу Кремля Дмитро Смирнов в Twitter, передає УНН.

«Зустріч Путіна і Зеленського не обмежена за часом, її тривалість буде залежати лише від самих президентів», — цитує журналіст Ушакова.

Також він ще раз зазначив, що зустріч Путіна і Зеленського в Парижі відбудеться після саміту в «нормандському форматі» і підсумкової пресконференції чотирьох лідерів.

Нагадаємо, 9 грудня відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського із своїми колегами з Франції, Німеччини та Росії — у «нормандському форматі» — у Парижі.

Згідно з графіком очікується, що о 14:55 Зеленський прибуде до Єлисейського палацу. Перед безпосереднім початком зустрічі лідерів у «нормандському форматі» Президент України зустрінеться зі своїм колегою з Франції Еммануелем Макроном о 15:05. Очікується, що пізніше Зеленський проведе аналогічну зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель о 15:30.

Вже безпосередньо о 16:00 має початися зустріч лідерів країн-учасниць «нормандського формату». Після цього, о 18:45 відбудеться зустріч лідерів країн-учасниць «нормандського формату» з представниками ЗМІ.

Схожі новини