Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Знайшли оголеною: на Дніпропетровщині підліток зґвалтував і вбив семикласницю

  • 03.06.2018, 17:33
  • 1 575

На Дніпропетровщині в суботу, 2 червня, була зґвалтована і убита учениця 7-го класу.

Її оголений труп з ознаками насильницької смерті був виявлений в лісопосадці поруч із селищем, повідомляє перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Зазначено, що в поліцію звернулася молода жінка, яка повідомила про зникнення її неповнолітньої дочки, 2004 р.н., учениці 7-го класу. Було встановлено, що дитина була в місцевому клубі, потім її ніхто не бачив.

«За результатами огляду місця події, можна сказати, що дівчина ймовірно була зґвалтована», — написав В'ячеслав Аброськін.

За його словами, лише за травень кількість малолітніх і неповнолітніх дітей, які стали об’єктами зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним способом зростала кожного дня.

«Так, 1 травня у селі Житомирської області в результаті проведення слідчих дій затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він в лісосмузі зґвалтував чотирирічну! дівчинку, після чого намагався її задушити. Потерпілу було госпіталізовано.

6 травня у Чернігівській області до поліції звернулася жителька села. Вона заявила, що вночі в зазначеному селі її чоловік за місцем проживання зґвалтував її дванадцятирічну сестру.

7 травня у Івано-Франківській області до поліції звернулася жителька села вона заявила, що в будинку чоловік, 1975 р.н., під погрозою фізичної розправи неприродним способом зґвалтував її неповнолітню дочку.

26 травня на Київщині молодий чоловік, 2001 р.н., зґвалтував хлопчика, 2007 р.н. Було встановлено, що малолітній зустрів наглядно знайомого чоловіка, який запропонував йому прогулятись до лісу. Діставшись до сараю чоловік наказав потерпілому зняти штани. Після чого вчинив зґвалтування.

28 травня в Дніпропетровській області мати, 1985 р.н., звернулась по медичну допомогу для своєї дев’ятирічної доньки. Дитина скаржилась на гострий біль внизу живота, під час огляду лікарі виявили підозру на зґвалтування. Згодом цього ж дня до поліції звернулась з заявою мати дівчинки, про те, що її чоловік, 1981 р.н., перебуваючи за місцем мешкання, здійснив насильницьке задоволення статевої пристрасті природнім способом з її малолітньою донькою, 2008 р.н. Встановлено, що 27 травня мати потерпілої дівчинки ввечері пішла на роботу до магазину у нічну зміну. Дівчинка з вітчимом залишилась вдома. Близько 22.00 дівчинка лягла спати, а вітчим дивився телевізор та пив пиво. При цьому останній перебував на підпитку уже другий день (святкував свій день народження). Близько другої години ночі чоловік захотів задовольнити статеву пристрасть, пішов до кімнати, де спала дівчинка, розбудив та зґвалтував її. Після чого ліг спати. Вранці, коли мати прийшла додому, дитина побоялася розповісти про те, що сталося, а сказала матері, що у неї дуже сильно болить живіт і попросила матір відвезти її до лікарні, де усе і з’ясувалося", — описав жахливі подробиці і статистику В'ячеслав Аброськін.

Схожі новини