Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Торгово-розважальний комплекс «Південний» — найбільший торговий центр на заході України.

«Південний» — мультифункціональний торговий комплекс з розвинутою інфраструктурою, комфортними умовами для праці, навчання, розваг та відпочинку.

Сучасні торгові центри Львова

На території комплексу розташовано 14 сучасних торгових центрів, які для зручності відвідувачів сегментовані за групами товарів і сферою послуг. Кожен торговий центр має свій унікальний дизайн та тематику: центр взуття, центр хутра і шкіри, центр дитячих товарів, центр меблів та інтер'єру, центр світла і будівельних матеріалів тощо.

У торгових галереях комплексу кожен зможе обрати модний одяг, взуття, дитячі товари та різноманітні аксесуари. Саме тут найбільший вибір побутової техніки, систем опалення, сантехніки, світла, меблів, килимів для створення затишку і комфорту у вашому домі.

ТРК «Південний» постійно дивує відвідувачів новими цікавими локаціями.

Найкращі спортивні зали у Львові

Нещодавно на території комплексу відкрились сучасні та комфортні локації для занять різними видами спорту. В оздоровчому комплексі «Три Стихії» відкрився 50ти метровий басейн з окремим зонуванням для занять з плавання для малюків з батьками. Вже протягом багатьох років працюють 25ти метровий басейн, спа, соляні кімнати, сауни, спортивний зал та відкрита тераса з басейном.

Для поціновувачів активного відпочинку на території комплексу працюють: криті та відкриті тенісні корти та футбольні поля, сквош, клуб настільного тенісу, студія повітряної гімнастики, батутний зал, а в осінньо-зимовий період — ковзанка, де є можливість навчатись професійно фігурному катанню, адже поряд знаходиться школа фігурного катання та кваліфіковані тренери.

Дитячі ігрові кімнати та розваги для дітей

Найкращі дні народження та дозвілля допоможуть організувати досвідчені аніматори дитячих розважальних центрів «Веселка», «Нарнія», «Цьомочки» та «Lazer Park». Для розвитку та навчання дітей працюють: навчально-виховний комплекс «Дивосвіт», школи вивчення іноземних мов, комп’ютерна академія, дошкільна підготовка, школи танцю, співу та творчого мистецтва, школи боксу, дзюдо, айкідо та футболу тощо.

Безкоштовний коворкінг у Львові

У самому серці чарівного Львова на першій торгівельній лінії № 25 (ТЦ Європа), 1ий поверх, знаходиться безкоштовний коворкінг, який створений, щоб забезпечити комфортну та стимулюючу атмосферу для творчих молодих професіоналів. Тут ви знайдете все необхідне для продуктивної роботи, а також можливість обмінюватися досвідом та співпрацювати з іншими талановитими людьми. Запрошуємо вас завітати до Львівського коворкінгу на Південному, де ви зможете розвиватися та знаходити нові можливості для свого бізнесу.

Де смачно поїсти у Львові

В наших торгових центрах є безліч чудових місць для смачного обіду чи вечері. Ресторани в ТЦ Південний пропонують широкий вибір страв, від ресторанів європейської кухні до смачних українських страв. Якщо вам потрібно швиденько поїсти, вам також доступні різноманітні варіанти фастфуду. Замовляйте та насолоджуйтеся неперевершеним смаком у ресторанах Львова.

Оренда комерційної нерухомості

ТВК «Південний» — чудове місце для оренди комерційного приміщення для ваших проектів, які вже успішно працюють, та відкриття нових цікавих локацій без посередників.

Ми пропонуємо вигідні рішення та найкращу ціну як для стартапів, так і для тих, хто має досвід у сфері торгівлі, громадського харчування, розваг, відпочинку, спорту, медицини, освіти під магазин, кав’ярню, аптеку або салон. Приступаючи до проектування чи вибору для оренди торгової площі у Львові, ми узгоджуємо із орендарем найдрібніші деталі і робимо все для того, щоб такі заклади приваблювали якнайбільше клієнтів.

Південний цінує кожного нашого клієнта, тому готовий до якісних змін, цікавих проектів та запрошує до взаємовигідної співпраці нових партнерів.

Схожі новини