Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До Львова їде «примадонна «сіСькадовська»?

Чи наважиться Ірина Гатун з «Чорним квадратом» виступити у РОКСі

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

У соцмережах побачила новину: до нас їде «примадонна»! Ні, не та, що зветься Алла Пугачова. А «примадонна» сцени, що «здобула популярність» у Новорічну ніч разом зі студією «Квартал-95». З виставою «Ліворуч від розлуки, на північ від тебе» приїздить сама Ірина Гатун. Так-так, та сама «дівчина», яка начебто вчиться розмовляти українською, а про себе каже, що вона «сіСькадовська». Спочатку не могла повірити власним очам, адже Гатун разом з її партнером по сцені Юрієм Великим після того резонансного виступу за публічну наругу над українцями в окупації внесли до бази центру «Миротворець».

Думала, це фейк. Аж раптом побачила на особистій сторінці у ФБ допис директора Інтернет-видання «Новий погляд» Романа Онишкевича: «Вітаю, дорогі львів'яни! Нехай заздрить нам уся Україна — від Чопа до Скадовська! До нас на гастролі приїздить сама Ірина Гатун! Щоправда, не з кварталом, а у складі театру „Чорний квадрат“, з яким 18 січня планує показати в РОКСі виставу з романтичною назвою „Ліворуч від розлуки, на північ від тебе“. Квитки вже у продажу. p.s. Бігме, не слідкую за творчістю „примадонни“, про існування якої тільки п’ять днів тому дізнався. Просто фейсбук вирішив, що я мушу знати про виставу і, значиться, прорекламував. Ото й ділюся цінною інформацією з друзями, серед яких є чимало прихильників Мельпомени!».

Заходжу на сайт Палацу культури залізничників «Рокс» у Львові. Не бачу тих гастролей. А на сайті Gastroli.ua не просто реклама, а справжній заклик, мовляв, гріх не скористатися унікальною можливістю побачити театр «Чорний квадрат», який, о диво! приїжджає до Львова. «Друзі, ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами у Львові з нашою новою захоплюючою виставою «Ліворуч від розлуки, на північ від тебе»!, — написано на сайті, який активно продає квитки. — «Це не просто вистава, це справжній вихор емоцій, гумору та несподіваних поворотів. Приготуйтеся до вечора, наповненого сміхом, роздумами, і, звісно, видатною акторською грою! Дати: 18 та 19 січня 2024. Місце: Львів, Палац залізничників РОКС. У ролях: Сергій Федорчук, Ірина Гатун, Ольга Гриценко, Ксенія Хижняк. Це унікальна можливість побачити театр «Чорний квадрат» у всій його креативності та майстерності. Не пропустіть! Квитки вже доступні! Поспішайте забронювати місця, адже кількість обмежена».

Ну, це вже повниш треш. Невже у РОКСі дозволять виступ «миротворниці» Ірини Гатун? А чи не боїться сама «примадонна» «сіСькадовська» їхати до Львова? Чи, може, ті гастролі все ж таки скасують? Про це я запитала у керівника Львівського палацу залізничників «Рокс» пана Ігоря Прядка.
 — Львівський палац залізничників гастролей не організовує, — каже Ігор Прядко. — Ми лише надаємо послуги з оренди залу. Знаю про такий театр «Чорний квадрат», у якому грає багато акторів. Хто виступатиме у РОКСі з них, не знаю. Але заявка у нас на «Чорний квадрат» є на 18 і 19 січня.

— Наразі гастролей не скасовували?

— Ні. Не маю інформації, чи приїде саме та акторка, про яку кажете.

— Бо я у вас на сайті не бачила цієї афіші. Думала, що вже скасували виступ.

— Ми не даємо афіші, зрештою, ми ще її не маємо, не організовуємо заходи. Просто надаємо зал. Рекламою і продажем квитків займаються організатори.

Схожі новини