Передплата 2024 «Добра кухня»

Олександр Усик захистив титул міжконтинентального чемпіона

  • 19.04.2015, 12:50
  • 2 034

Український боксер переміг росіянина Андрія Князєва у 8-му раунді технічним нокаутом

Українець Олександр Усик захистив титул міжконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі (до 90,7 кг) у бою з росіянином Андрієм Князєвим. У восьмому раунді рефері зупинив бій, Усик переміг Князєва технічним нокаутом.

У другому раунді після аперкоту Усика Князєв, здавалося, не витримає та "попливе". Однак росіянин почав уперто йти на українця, ніби танк. Князєв розраховував, що Усик втомиться та втратить пильність. У такому ж ключі протривав і третій раунд. У 4-му раунді пригадалися словами тренера Усика Алі Башира, який зазначав, що Князєв має досить міцне підборіддя. Олександр кілька разів добряче влучив в обличчя візаві, але той хоча і важко, та все ж встояв на ногах.

Починаючи з четвертої трихвилинки, у Князєва почали з'являтися розсічення. Проте росіянин продовжував стояти на ногах... Сьомий раунд росіянин завершував, ледве тримаючись на ногах. Усику не вистачило зовсім трохи, щоб завершити бій. Але перерва пішла Князєву на користь, він продовжив тримати удари. Так тривало до середини восьмого раунду, коли рефері зупинив зустріч після того, як Олександр посипав град ударів на суперника, а той припинив відповідати.

Українець мав величезну підтримку глядачів київського Палацу Спорту, які стоячи скандували "Молодець", "Україна понад усе" та співали гімн України.

Джерело: "Чемпіон"

Схожі новини