Передплата 2024 ВЗ

Чекали на малюка 10 років: у сім'ї військового народилася донечка

  • 11.04.2024, 15:15
  • 648

44-річний український захисник Андрій Шепетько і його дружина, 36-річна Наталія майже 10 років мріяли стати батьками. 5 квітня у лікарні святої Анни у них народилася довгоочікувана дівчинка

Фото Першого медичного об'єднання Львова
Фото Першого медичного об'єднання Львова

«Наталія двічі вагітніла, але та плід завмирав. У вересні 2022 року Андрія мобілізували до війська. Чоловік довго служив на Авдіївському напрямку, де тривали запеклі бої. Ротацій не було. Бачилося подружжя не частіше ніж раз на місяць — та й то у прифронтовому місті», — йдеться у повідомленні.

Аж ось у липні 2023 року Наталя зателефонувала Андрієві та розповіла про чергову свою вагітність. Жінка виносила здорову дівчинку, яку народила 5 квітня. Вага маленької при народженні — 3,3 кілограма, зріст — 52 сантиметри.

«Було складно. Я постійно переживала за перебіг. До того ж поруч не було чоловіка. Мені бракувало його підтримки. Намагалася якомога частіше їздити до нього, хоча він і не дозволяв. Останні три місяці перед пологами ми зовсім не бачилися, бо там стало надто небезпечно» — згадує Наталя.

«Пощастило, що я якраз був на ротації. Дружина подзвонила і сказала, що все почалося. Я швидко зібрав речі й відпросився у керівництва. Згодом вона набрала ще раз і сказала, що я вже став татом. Я летів, як на крилах, щоб якнайшвидше обійняти її», — поділився Андрій.

Подружжя назвало донечку Софією.

На четвертий день після пологів Андрій забрав Наталю й Софію додому, а на наступний день вже повернувся до війська.

Схожі новини