Передплата 2024 ВЗ

Француз-веломандрівник приїхав до Львова, щоб зібрати кошти на відбудову укриття у одному з ліцеїв

  • 04.04.2024, 22:31
  • 410

Ніколя Локателлі, французький вболівальник та журналіст, здійснив благодійну веломандрівку з Франції до України, щоб зібрати кошти на відновлення укриття у львівському ліцеї «Оріяна», що постраждав від ракетного обстрілу 29 грудня 2023 року

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА

Про це повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.

25 березня Ніколя розпочав свою подорож біля посольства України в Парижі. Проїхавши через Бельгію, Німеччину та Польщу, 3 квітня він прибув до Львова.

«Чоловік привіз із собою футболку збірної Франції з автографами гравців, щоб розіграти її на благодійному аукціоні. Ця ініціатива, що отримала назву „EuroMaillot“, спрямована нагадати світу про те, що в Україні триває війна і виразити солідарність з українським народом. Українська асоціація футболу підтримала акцію, надавши для розіграшу також футболку збірної України з автографами гравців», — йдеться у повідомленні.

Розіграш триватиме до 10 квітня. Для того, щоб взяти участь у розіграші, необхідно зробити донат на суму не менше 200 гривень за реквізитами:

Зазначимо, що інші донати можуть бути будь-якою сумою. Кожен донат від 1 000 гривень додає ваше прізвище до списку претендентів 5 разів, а від 2 000 гривень — 10 разів і так далі. Чим більше сума донату, тим більше шансів виграти футболку у розіграші.

Схожі новини