Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Біля Дому Франка розпускається магнолія

  • 02.04.2024, 12:45
  • 329

Уже незабаром львівʼяни та гості міста зможуть помилуватися цією красою

Фото із соцмереж Дому Франка
Фото із соцмереж Дому Франка

Про це повідомили у соцмережах музею «Дім Франка».

Верхівка дерева вже розквітла, тож на повне цвітіння магнолії у музеї очікують ближче до вихідних.

«Магнолія — улюблениця соціальних мереж. Прагнемо, щоб якомога більше охочих змогли помилуватися її квітами і зробити розкішні фото з легкістю і приємністю. Будемо тішитися, якщо ви користуватиметесь хештегом #магнолія_дому_франка та робитимете чекін.

Якщо ви професійний фотограф/ка радимо резервувати час для фотосесій заздалегідь, зателефонувавши з 10:00 до 17:00 +38 096 158 46 06. Вартість години професійної зйомки становить 500 грн (з урахуванням вартості вхідного квитка).

Для аматорських фотосесій попереднє бронювання не потрібне! Фото біля магнолії входить у вартість вхідного квитка до Музею — 100 грн для дорослих; 50 грн — пільговий квиток. Тож відвідуйте #ДімФранка, оглядайте наші експозиційні простори чи дізнавайтеся більше під час екскурсії меморіальною віллою.

Фотосети на мобільні телефони чи незареєстровані попередньо фотографи з професійною технікою будуть здійснюватися у порядку живої черги.

Звертаємо увагу, що забороняється чіпати квіти і тягнути до себе гілки руками. За зірвані квіти чи зламані гілки буде накладено штраф, відповідно до статті 153 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Просимо вас із повагою ставитись одне до одного і до музейного простору, коректно дотримуватись правил поведінки на території Музею та вказівок чергового працівника. Сподіваємось, наше спілкування буде взаємно легким і приємним", — йдеться у дописі.

Схожі новини