Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі на 11 — 17 березня 2024 року

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, у другому тижні першого місяця весни поточного року космічна погода «подарує» нам не лише геомагнітні збурення, а й легку магнітну бурю

11, 12, 14 березня учені прогнозують слабкий рівень геомагнітної напруженості. Проте навіть тоді особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати розлади травлення, включаючи нудоту та блювання, підвищене серцебиття та зміну артеріального тис­ку, підвищену чутливість до погодних змін. 13 та 16 березня очікується помірний рівень на­пруження магнітосфери, що може вплинути на фізичний та емоційний стан людей. У цей пері­од деякі особи можуть відчувати порушення електромагнітної чутливості та погіршення імунної функції. 16 березня астрофізики передбачають на Сонці підвищені штормові події, що при­зведе 17 березня до виникнення на Землі слабкої геомагнітної бурі. Це може викликати силь­ні головні болі у метеочутливих людей, зниження працездатності та продуктивності праці, під­вищену дратівливість та порушення емоційної рівноваги.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте, вживайте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском.

Схожі новини