Передплата 2024 «Добра кухня»

Магнітні бурі на 15 — 21 квітня 2024 року

За прогнозами учених-астрологів, цього тижня поточного місяця у космічній погоді не очікується екстремальних стрибків чи перепадів, які можуть спричинитись до критичних наслідків у здоров'ї осіб, чутливих до впливу геомагнітного фону Землі. Проте від слабшого впливу її геомагнітного поля доведеться вживати заходів, то ж в які дні тижня чого очікувати від магнітосфери?

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 15, 16, 17, 18, 20, 21 квітня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати серцеві пробле­ми, підвищений кров’яний тиск та запаморочення, погіршення травлення та апетиту, підви­щену тривожність та дратівливість, панічні атаки, зниження імунітету та утруднення прийняття рішень, підвищену агресивність, зниження самооцінки та впевненості, порушення сновидінь, погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, підвищену чутливість до електромаг­нітних випромінювань. Помірний рівень геомагнітної напруженості учені передбачають на 19 квітня. Під його вплив насамперед потраплять особи із підвищеною чутливістю до дії магні­тосфери та люди із патологіями у здоров'ї, які можуть відчувати головний біль, слабкість, по­рушення балансу та координації.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляй­те на свіжому повітрі, вживайте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, нама­гайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стеж­те за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини