Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Під час сьогоднішнього обміну полоненими на Львівщину повернулися шістьох захисників, — ОВА

  • 31.01.2024, 19:20
  • 1 355

У межах сьогоднішнього обміну військовополоненими на Львівщину повернули шістьох захисників

Фото із соцмереж Володимира Зеленського
Фото із соцмереж Володимира Зеленського

Про це повідомив у мережі очільник Львівської ОВА Максим Козицький

«Владислав Івахов з Яворова. Служив у 36 окремій бригаді морської піхоти. Захищав Маріуполь. Потрапив у полон у травні 2022 року.

Святослав Багрій з Жидачева. Начальник юридичного відділу, депутат Жидачівської міської ради. Учасник АТО. Коли почалася повномасштабна війна, пішов добровольцем у лави ЗСУ, служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон у березні 2022 року під Попасною.

Руслан Квас із Миколаєва Львівської області. Також служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон наприкінці березня 2022 року — поблизу Попасної.

Також на Львівщину з полону повертається Вʼячеслав Бутрім. Чоловік родом з Новогродівки Донецької області. Служив у 105 окремій бригаді територіальної оборони. З травня 2023 року перебував у полоні. Через напад pociї мама захисника змушена була шукати прихисток у Новояворівську. Син зараз їде до неї. Вітаємо нашого оборонця вдома", — йдеться у повідомленні голови ОВА.

«Щойно підтвердили інформацію. Додому з полону повертаються і двоє жителів Червоноградського району! Микола Ярема зі села Карів. На початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем у Великомостівську прикордонну частину. У травні 2022 року пропав безвісти. Пізніше рідних сповістили, що Микола у полоні.

Василь Велюра зі села Боянець. Чоловік був учасником бойових дій, а після 24 лютого 2022 року воював у лавах окремої механізованої бригади імені короля Данила. У полоні перебував з березня 2022 року", — додав Максим Козицький.

Схожі новини