Передплата 2024 «Добра кухня»

Лебігу та всіх решту: військові закликають блогерів зʼявитися у ТЦК

  • 04.01.2024, 14:35
  • 909

Військові закликали українських інфлюенсерів піти до ТЦК та на медкомісію, щоби власним прикладом заохотити українців мобілізуватися

Фото із соцмереж Михайла Лебіги
Фото із соцмереж Михайла Лебіги

«Міша Лебіга, і не тільки Міша, покажіть свій приклад. Підіть самі, пройдіть ВЛК, підіть в «учебку» — і реально, вам це додасть класну аудиторію, і ви просто будете летіти по трафіку і по всьому, покажете приклад і зробите користь для держави, — закликав співведучий проєкту «Про війну», лейтенат ЗСУ Андрій Коваленко.

Військовий вважає, що блогери та держава мають співпрацювати, і тоді в України буде більше шансів здобути перемогу.

«Нам це дуже важливо історично, бо ми можемо не вивезти цю війну, реально можемо не вивезти, всі чомусь думають, що ми обов’язково виграємо. Важливо, щоб ви також, бо аудиторія у вас велика, просувати ті якості та цінності, які будуть стимулювати людей іти в армію», — звернувся до блогерів Коваленко.

Його колега, азовець Дмитро з позивним Дипломат, додав, що святковий контент у Новий рік — це зрозуміло, але треба показувати приклад молоді України, що зараз бореться за виживання нації.

«Потрібно реально розуміти, що веселитися, бухати — все це класно, і впевнений, що хлопці і дівчата, які зараз перебувають на фронті, теж не проти приїхати відсвяткувати весело Новий рік, відпочити. Все це класно, але потім, після війни, виграної війни», — зазначив офіцер.

Військові вважають, що лідери думок зараз мають зробити все для того, щоби «потім наші діти не воювали».

Схожі новини