Передплата 2024 ВЗ

2 тисячі «святобоксів» для дітей на прифронтовій території

  • 26.12.2023, 17:35
  • 568

Дві тисячі подарунків для дітей військових та вимушених переселенців у прифронтових регіонах підготували активісти ВГО «Солідарна Молодь». Сьогодні «фабрика ельфів» закінчила пакування останніх подарунків, працювали й маленькі помічники, і підлітки, і студенти.

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

А вже завтра яскраві пакунки вирушають на Донеччину, у Дніпро та Запоріжжя — розповіла Марина Порошенко. Традиційно Фонд Порошенка щороку допомагає молодим активістам зібрати унікальні подарунки для дітей.

«Пʼять років поспіль у ці дні офіс „Європейської Солідарності“ перетворюється на святкову „фабрику ельфів“. Адже саме тут наша молодіжка — „Солідарна Молодь“ — збирає тисячі різдвяних #СвятоВох для дітей, як опинилися у складних життєвих обставинах, та тих, хто потребує нашої уваги і підтримки», — розповідає Марина Порошенко.

«Цього року активісти „Солідарної Молоді“ сформували 2000 різдвяних подарунків і вже завтра повезуть їх дітям ВПО та дітям військовослужбовців у Дніпро, Запоріжжя, Краматорськ, Покровськ, Дружківку та Словʼянськ. Я щиро дякую нашій чудовій молоді за цю прекрасну ініціативу і чудову традицію, яка щороку дарує позитивні емоції, відчуття свята та радості тисячам українських дітей», — говорить Марина Порошенко.

Депутатка Київради, Голова ВГО «Солідарна Молодь» Дінара Габібуллаєва розповіла, що цьогоріч до проєкту долучились і партнери з-за кордону, й українські благодійники. «СвятоВох» існує вже п’ять років. І щороку ми даруємо тепло та турботу дітям, які дійсно цього потребують", — говорить Дінара Габібуллаєва.

Унікальність проєкту — в тому, що жодна із подарункових коробок не повторюється і має особливе наповнення для кожної дитини. Всі подарунки розроблені відповідно до віку та вподобань дітей.

Схожі новини