Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пластуни Львова передадуть Вифлеємський Вогонь для полеглих пластунів на Марсовому Полі

  • 13.12.2023, 10:38
  • 546

Передача Вифлеємського вогню миру на Марсовому Полі відбудеться 16 грудня (субота) о 10:00

Пластуни організовують захід для всіх охочих. Кожен може отримати Вогонь, який скаути щороку запалюють у Вифлеємі й передають від країни до країни як символ тепла і підтримки.

Понад 20 років пластуни беруть участь у скаутській естафеті передачі Вогню, запаленого у Вифлеємі. І вже понад 9 років він шириться Україною у часі війни. Тож нехай цієї зими Вогонь стане символом підтримки одне одного. Запрошуємо кожного і кожну долучитися до скаутської традиції і поділитися Вифлеємським вогнем зі своєю родиною, сусідами, друзями, а заразом подарувати їм тепло, усмішку і підтримку. Неси вогонь добра!

Довідка:

Пласт український скаутинг, найбільша молодіжна організація України. Вже 110 років Пласт виховує свідомих, відповідальних громадян і провідників українського суспільства. Кожного року пластуни-волонтери вкладають більш як 668 000 годин у виховання дітей і щорічно проводять понад два сотні пластових таборів по всій Україні.

Вифлеємський Вогонь Миру — міжнародна скаутська акція до святкування Різдва, метою якої є поширення символічного вогню, запаленого у Вифлеємі. Акція була заснована 1988 року як благодійний крок: донести світло з місця народження Ісуса Христа тим, хто святкує Різдво поза домом. Першими ініціативу підтримали скаути Відня, а згодом — інших країн. До України вогонь вперше потрапив завдяки пластунам у 1992 році. Сторінка заходу: www.instagram.com/lvivplast

Схожі новини