Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Данілов сказав, що Арестович може грати на боці росії

  • 17.10.2023, 16:30
  • 1 487

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов натякнув, що росія може використовувати ексрадника Офісу президента Олексія Арестовича як інструмент у своїй інформаційній війні проти України

Олексій Арестович. Фото з мережі
Олексій Арестович. Фото з мережі

Так, у своєму Фейсбуці Данілов зазначив, що єдиним шансом для росії здолати Україну є створення внутрішнього розколу серед українців. За його словами, Москва десятиліттями успішно це робила, використовуючи свої «проксі-партії» і корумпованих політиків, але за останні роки правоохоронна система змогла провести масштабну чистку російської агентури.

«В перспективі йдеться про розгортання політичного проєкту, орієнтованого на залишки проросійськи налаштованого населення, а паралельно з цим здійснюється інформаційна інтервенція з намаганнями розхитати процес внутрішньоукраїнської дестабілізації», — зазначив Секретар РНБО.

Данілов зазначив, що активізувалися різноманітні «експерти», «актори-розвідники» та «іншого роду аферисти», які просувають російською мовою російські наративи.

Тут варто зазначити, що Олексій Арестович, за його власними ж твердженнями, служив в українській військовій розвідці. Також добре відомо про його участь в аматорських театральних виступах і зйомках в кількох повнометражних фільмах.

Також Секретар РНБО закликав українців проявити «високу ступінь інформаційної охайності, щоб не забруднитися продуктами російської інформаційної „життєдіяльності“».

Схожі новини