Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В росії учителі та школярі привітали путіна із днем народження портретами Степана Бандери

  • 05.10.2023, 14:35
  • 1 950

У російській Калузі учні та працівники школи «по-особливому» привітали російського диктатора Володимира путіна з прийдешнім днем народження. На честь свята вони цитували і прославляли Степана Бандеру, тримаючи в руках портрет «найбільшого ворога» рф. Як виявилося, привітання зробили за наказом пранкера і ніхто не помітив підстави

Фото: Zerkalo
Фото: Zerkalo

Про це пишуть Zerkalo та «Настоящее время».

Вчителі калузьких шкіл отримали завдання нібито від регіонального відділення «Єдиної росії» привітати президента рф володимира путіна з днем народження 7 жовтня.

Від них вимагали провести акцію за участю дітей. Із завданням вислали портрет «молодого путіна» та гасло «Наш президент — завжди молодий! Наш президент — завжди з нами. Наша перемога — попереду».

Вчителі завдання виконали та надіслали звіт його відправнику. Однак ніхто не помітив, що замість «молодого путіна» на плакатах було фото Степана Бандери, зроблене орієнтовно у 1925−1926 роках під час його навчання в гімназії.

Розіграш виявився справою рук білоруського вчителя історії Владислава Бохана, відомого своїми акціями у школах. Він розповів, що розіслав листи до 30 шкіл Калузької області. Половина повідомлень не дійшла, тому що поштовий сервіс сприйняв їх як спам-розсилку.

«У підсумку можна сказати, що із приблизно 15 листів спрацювало чотири. При цьому я сьогодні навіть не став розсилати „погрозливі“ повідомлення, оскільки зайнятий підготовкою виставки. Результат значний, як мені здається. І ніхто не помітив підступу», — сказав він.

Раніше Бохан кілька разів проводив подібні акції із розіграшем російських та білоруських вчителів.

Схожі новини