Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Благодійна подія «День Здоров’я для Перемоги»: збиратимуть кошти на медичне забезпечення для військових

  • 27.09.2023, 14:42
  • 449

Українське Лікарське Товариство у Львові та Світова Федерація Українських Лікарських Товариств запрошують на благодійну подію «День Здоров’я для Перемоги». Захід відбудеться в суботу, 30 вересня, з 10:00 до 15:00 год у Замарстинівському парку (вул. Івана Мазепи, 1а)

Фото ілюстративне з сайту pexels
Фото ілюстративне з сайту pexels

Мешканці та гості міста матимуть можливість визначити власний серцево-судинний ризик, провести флюорографію, отримати знання зі здорового харчування та ментального здоров’я, освоїти основи долікарської допомоги, зупинки кровотеч, безпеки бійця.

В програму включені оздоровчі елементи скандинавської ходи та теренкуру. Діти зможуть позмагатися в бігу. Протягом усього часу буде працювати благодійний ярмарок та майстер-класи. Зібрані кошти будуть спрямовані на наплічники для військових медиків.

«Лікарі запрошують громаду Львова, тимчасово переселених осіб разом з дітьми. А також всіх, хто ведуть або ж тільки розпочинають вести активний та здоровий спосіб життя і не хочуть хворіти. Своїм прикладом лікарі різних спеціальностей покажуть, що бути здоровим потрібно кожному у нашій країні. Особливими учасниками будуть воїни, які перебувають на лікуванні в Національному реабілітаційному центрі „НЕЗЛАМНІ“. Разом із пораненими військовими учасники пройдуть перший маршрут теренкуром», — розповідає Андрій Базилевич, президент Світової Федерації Українських Лікарських Товариств.

Серед організаторів події - управління охорони здоров’я та управління екології ЛМР, Перше та Друге медичні об'єднання Львова, ГО «Життя», ЛНМУ ім. Данила Галицького та багато інших. Подія присвячена Міжнародному дню лікаря (перший понеділок жовтня) та Дню захисника України.

Реєстрація тут.

Схожі новини